Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πρόκριση στο Final Four

| Δελτία Τύπου

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, Παναγιώτης Γιαννάκης, συγχαίρουν τους παίκτες, τους προπονητές, τη διοίκηση και το όλο επιτελείο της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την πρόκριση στο Final Four της ΕuroLeague για δεύτερη διαδοχική σεζόν.

Η σπουδαία προσπάθεια που κατέβαλαν άπαντες από την αρχή της σεζόν αποτυπώθηκε στην εξαιρετική εικόνα και στην πρόκριση στο μεγάλο ραντεβού του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Πρόκειται για μια διάκριση που υπενθυμίζει σε όλους πως το ελληνικό μπάσκετ είναι στο κορυφαίο επίπεδο, στην elite της Ευρώπης.

Άπαντες στον ΣΕΠΚ ευχόμαστε καλή τύχη στην ομάδα του Ολυμπιακού στο Final Four του Κάουνας.

Αντίστοιχα, άξιοι συγχαρητηρίων είναι ο Δημήτρης Ιτούδης και οι συνεργάτες του, οι οποίοι οδήγησαν τη Φενέρμπαχτσε ένα βήμα μακριά από το Final Four. Μόλις στον πρώτο χρόνο παρουσίας τους στον τουρκικό σύλλογο, τον βοήθησαν να εξελιχθεί, να ωριμάσει αγωνιστικά και να διεκδικήσει μέχρι την τελευταία στιγμή το εισιτήριο για το Final Four.

Οι Έλληνες προπονητές βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο πανευρωπαϊκά, κάτι που επιβεβαιώνεται διαρκώς εδώ και πολλά χρόνια.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software