Διαδικτυακή επιμορφωτική ημερίδα από τον ΣΕΠΚ

| Δελτία Τύπου

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει τη διεξαγωγή διαδικτυακής επιμορφωτικής ημερίδας, την Τετάρτη 17 Μαΐου στις 16:00, με τίτλο "Ο ρόλος του προπονητή στο σύγχρονο μπάσκετ (ελληνική πραγματικότητα, προοπτική, ανάπτυξη της θέσης του κ.α.)".

Ομιλητές θα είναι οι κ.κ.:
Ευθύμης Κιουμουρτζόγλου
Γιάννης Σφαιρόπουλος
Δημήτρης Γαλάνης

Η διαδικτυακή επιμορφωτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί με τη μορφή απαντήσεων από τους ομιλητές στα ερωτήματα που θα έχουν υποβάλλει τα μέλη του ΣΕΠΚ. Η διαδικασία είναι απλή καθώς οι προπονητές - μέλη του ΣΕΠΚ θα μπορούν να υποβάλλουν το ερώτημα που θέλουν να θέσουν ηλεκτρονικά, μέσω της σχετικής πλατφόρμας που έχει ήδη ανοίξει (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), από το πρωί της Πέμπτη 4 Μαΐου.

Στη διάρκεια της διαδικτυακής επιμορφωτικής ημερίδας, η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή προς όλους τους ενδιαφέρομενους για ενδεχόμενες συμπληρωματικές ερωτήσεις/απορίες, προς τους τρεις ομιλητές.

Στόχος της ημερίδας είναι να εντοπιστούν οι κύριοι προβληματισμοί και οι ανάγκες του κλάδου, μέσα από τα μάτια των προπονητών - μελών του ΣΕΠΚ.

Η διαδικασία της διαδικτυακής επιμορφωτικής ημερίδας καθώς επίσης κι η υποβολή των ερωτημάτων προς τους ομιλητές αυτής θα βοηθήσουν τον ΣΕΠΚ ώστε να γίνει κοινωνός για πιθανές ενέργειες προς τους θεσμικούς φορείς του αθλήματος, με σκοπό να βρεθούν λύσεις σε καίρια ζητήματα που απασχολούν όλους τους συναδέλφους.

Τη συζήτηση θα διευθύνει ο δημοσιογράφος κ. Γιώργος Τραπεζανίδης.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software