Και ο Φραγκιάς στο "Αθήνα 2017"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

fragkias Ο Βασίλης Φραγκιάς θα εκπροσωπήσει τους Έλληνες προπονητές ως ο τρίτος βασικός ομιλητής του Διεθνούς Σεμιναρίου "Αθήνα 2017", το οποίο διοργανώνει ο ΣΕΠΚ στο κλειστό του Πανελληνίου την Παρασκευή και το Σάββατο (30/6 - 1/7).

Ο μέχρι πρότινος ομοσπονδιακός τεχνικός του Κατάρ θα μοιραστεί εμπειρίες, σκέψεις και προβληματισμούς, μιλώντας στο ελληνικό κοινό μαζί με τον Σέρβο Σβέτισλαβ Πέσιτς και τον Αμερικάνο Γκάρι Ουότερς.

Ο Βασίλης Φραγκιάς ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1986 από τα τμήματα υποδομής του Ηλυσιακού και από τη 1991-1992 εργάστηκε ως συνεργάτης προπονητής στο Παγκράτι. Ακολούθησε το Περιστέρι, ο Σπόρτιγκ, ο Ηλυσιακός, ο Αρίωνας, ο ΒΑΟ, η Ολύμπια Λάρισας, η Δάφνη, το Παγκράτι και ο Κολοσσός Ρόδου, στον οποίο επέστρεψε το 2012-13 κατακτώντας την 4η θέση.

Ενδιάμεσα είχε δουλέψει στην Κύπρο (ΑΕΛ, Κεραυνός και στην Ουκρανία (Ντνίπρο), από όπου ξεκίνησε η διεθνής καριέρα του, μεγαλύτερο κεφάλαιο της οποίας υπήρξε η θητεία του ως ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας του Κατάρ (2014-17). Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει κερδίσει αρκετούς ατομικούς τίτλους και ομαδικές διακρίσεις, με σημαντικότερες τις επιτυχίες με την Εθνική Κατάρ: τρία χρυσά μετάλλια στους Αγώνες του Κόλπου (2014, 2015, 2016) και την 5η θέση στους Πανασιατικούς της Κορέας το 2014.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software