Ταξίδι στην Αμερική

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

chicago-bulls Την Κυριακή 7/10 ξεκινάει η αποστολή του ΣΕΠΚ στις Ηνωμένες Πολιτείες.Οι έλληνες προπονητές, Νικολαίδης Σωτήρης, Μολυβδάς Θανάσης, Νίκου Χρήστος και Μαύρος Ανδρέας, θα συναντήσουν στην πόλη του Detroit τον Αρχηγό της αποστολής του ΣΕΠΚ coach Ροδόπουλο Θόδωρο, ο οποίος βρίσκεται ήδη στις ΗΠΑ μαζί με τον προπονητή της Εθνικής μας ομάδας κ. Ηλία Ζούρο. Οι προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν προπονήσεις των Pistons κατά την παραμονή τους εκεί, καθώς και έναν φιλικό αγώνα NBA μεταξύ του Toronto και του Detroit (10/10).

Επόμενος σταθμός θα είναι το Chicago όπου τα μέλη του Συνδέσμου θα επισκεφτούν τους Bulls και θα συνομιλήσουν με τον assistant coach των Bulls - Ron Adams. Επίσης θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν ακόμα έναν αγώνα ομάδων του NBA στο ματς μεταξύ του Milwaukee και του Chicago (16/10). Οι Έλληνες προπονητές θα συμμετάσχουν και σε ένα σεμινάριο που διοργανώνει η NIKE (Nike Championship Basketball Clinic - Chicago, IL October 12, 13 & 14, 2012 at Glenbrook North High School) - (http://www.basketballcoach.com/cgi-bin/basketball/basketball-dvds-videos/p/Nike-Championship-Basketball-Clinics-Chicago-IL_BC-02012J.html).

Ακολούθως τα μέλη της αποστολής θα επισκεφτούν τα κολέγια του Northwestern και του DePaul.

Τελευταία "στάση" της αποστολής του ΣΕΠΚ θα είναι η πόλη του Milwaukee όπου θα παρακολουθήσουν οι Έλληνες προπονητές, τους Bucks εναντίον του Memphis(18/10), καθώς και προπονήσεις της ομάδας. Ακόμα ένα κολέγιο θα είναι στο πρόγραμμα της επιμόρφωσης, αυτό του Marquette.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software