Δεμερτζής: "Χημεία, κλίμα και μαχητικότητα"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
paok_ginaikes Η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ προελαύνει στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών (Όμιλος Βορρά) και βρίσκεται μια ανάσα από την ιστορική άνοδο στην Α1, για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας. Ο προπονητής Απόστολος Δεμερτζής μίλησε στο sepk.gr για τη φετινή πορεία και την ιδιαιτερότητα του «ονόματος».
Για το τελευταίο παιχνίδι (νίκησε με 63-40 τον Μέγα Αλέξανδρο) δήλωσε: «κερδίσαμε εύκολα, παρότι δεν βρεθήκαμε σε πολύ καλή ημέρα».

Για τη φετινή πορεία του «δικεφάλου» τόνισε: «Πήγε ανέλπιστα καλά. Είχαμε μέσα στο μυαλό μας από την αρχή ότι θα κάναμε μια καλή πορεία, διότι είχαμε καλό υλικό. Από τη στιγμή, όμως, που κάναμε 7-8 μεταγραφές κι είχαμε αρκετά νέα πρόσωπα ήμασταν συγκρατημένοι. Πήγαν όλα καλά και νομίζω ότι «καθαρίσαμε» πολύ νωρίς. Είχαμε όλα τα δύσκολα ματς στις πρώτες πέντε αγωνιστικές κι αφού περάσαμε αυτές το πρόγραμμα ήταν βατό. Υπήρχαν 4-5 ομάδες με τους ίδιους στόχους, οι οποίες αλληλοεξοντώθηκαν κι έτσι έγινε αυτή η διαφορά».

Αναφερόμενος στην ομάδα του υπογράμμισε: «έχουμε παίκτριες με χαρακτήρα. Έγινε ένα πάντρεμα έμπειρων και νέων αθλητριών. Η ομάδα δέθηκε μεταξύ της κι απέκτησε πολύ καλό κλίμα. Τα κορίτσια ήταν αγαπημένα μεταξύ τους, δείχνουν πάθος στην προπόνηση και γενικά μπορούμε να πούμε ότι έγινε καλή δουλειά. Μπορούμε να πούμε ότι είμαστε μια μαχητική ομάδα, που χρησιμοποίησε και την εμπειρία κάποιων παικτριών. Είχαμε βέβαια και τύχη, γιατί είχαμε δύσκολο πρόγραμμα. Ματς με το ματς, όμως, η ομάδα πήγαινε και καλύτερα».

Για την ιδιαιτερότητα του «ονόματος» κατέληξε: «Μόνο θετικά είναι τα πράγματα. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Έχουμε ενίσχυση από τους φιλάθλους και μας βοηθάει πολύ ο ΑΣ, ενώ πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει κι η ΚΑΕ όταν -με το καλό- ανέβει η ομάδα στην Α1. Μόνο θετικά μπορούμε να πούμε ότι είναι τα πράγματα, καθώς όλοι μας σέβονται επειδή είμαστε ΠΑΟΚ».

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software