Καλάθια αγάπης

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

afisa 2 Ένα παιχνίδι διαφορετικό από τα άλλα θα λάβει χώρα το απόγευμα της Μ. Τετάρτης (8/4, 19.00) στο "Παλαί Ντε Σπορ", καθώς οι Έλληνες Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές θα αντιμετωπίσουν την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης με μοναδικό στόχο όχι τη νίκη αλλά την συγκέντρωση τροφίμων, ειδών καθαριότητας και ειδών υγιεινής.

afisa1 Ένα παιχνίδι διαφορετικό από τα άλλα θα λάβει χώρα το απόγευμα της Μ. Τετάρτης (8/4, 19.00) στο "Παλαί Ντε Σπορ", καθώς οι Έλληνες Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές θα αντιμετωπίσουν την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης με μοναδικό στόχο όχι τη νίκη αλλά την συγκέντρωση τροφίμων, ειδών καθαριότητας και ειδών υγιεινής.

Την Μεγάλη Τετάρτη (8/4, 19.00) το σημείο συνάντησης των μπασκετικών θα είναι το "Παλαί Ντε Σπορ", καθώς οι Έλληνες Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές και η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης θα δώσουν φιλικό αγώνα με μοναδικό στόχο να γεμίσουν τα καλάθια της αγάπης για το παιδικό χωριό SOS Πλαγιαρίου.

Στον αγώνα θα αγωνιστούν οι Γκάλης, Πρέλεβιτς, Κακιούσης, Σιγάλας, Γιαννούλης, Ρετζιάς, Λυπιρίδης, Λιαδέλης, Γαλακτερός, Μπουντούρης, Χρυσανθόπουλος, Μασλαρινός, Κωνσταντινίδης, Λάππας, Αλβέρτης, Τσαρτσαρής, Ντικούδης, Μπαλογιάννης και Κόμματος, ενώ προπονητής της ομάδας θα είναι ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και όποιος επιθυμεί θα μπορεί να συμβάλει στη συγκέντρωση τροφίμων, ειδών καθαριότητας, ειδών υγείας και υγιεινής που θα πάνε στο παιδικό χωριό SOS Πλαγιαρίου.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software