Εντυπωσιακό σεμινάριο στη Φλώρινα

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

sepk florina Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Τοπικό Σεμινάριο που διοργάνωσε ο ΣΕΠΚ στη Φλώρινα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (31 Μαΐου και 1 Ιουνίου). Το παρών έδωσαν δεκάδες προπονητές από τη Δυτική Μακεδονία και όχι μόνο.

Οι προπονητές άκουσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις ενδιαφέρουσες ομιλίες των Νίκου Δημητρίου, Λευτέρη Χατζηκυριακίδη και Κώστα Χατζηχρήτου. Οι τρεις ομιλητές εντυπωσίασαν με τον τροπο που ανέλυσαν τα θέματα, αλλά ακόμη για την μεθολογία και την έμφαση στη λεπτομέρεια την οποία επέδειξαν.

Το διήμερο σενάριο διεξήχθη υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης,  της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, του Δήμου Φλώρινας, της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Νομού Φλώρινας. Παρών στο σεμινάριο ήταν ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, Θόδωρος Ροδόπουλος, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, ανοίγοντας τις εκδηλώσεις.

Στο σεμινάριο παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας, Λάζαρος Σαββίδης. Την οργάνωση και τον συντονισμό του σεμιναρίου έχει το μέλος του ΣΕΠΚ. Γιώργος Βίτκας.  

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software