Το μέλλον σας ανήκει

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

paides Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης επιθυμεί να συγχαρεί θερμά τον Μάνο Μανουσέλη, τον άμεσο συνεργάτη του Νίκο Τούφα και όλη την ομάδα της Εθνικής Παίδων που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, σκορπίζοντας πολλά χαμόγελα, αλλά και ελπίδα για ένα μέλλον γεμάτη επιτυχίες και διακρίσεις στην μπασκετική Ελλάδα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο πέτυχε μόνο νίκες με εξαίρεση τον ημιτελικό με τη Σερβία, πραγματοποίησε μια αξιοσημείωτη πορεία στη διοργάνωση που ολοκληρώθηκε την Κυριακή. Η εκπληκτική πορεία της συνδυάστηκε και με το πρώτο φετινό μετάλλιο για τη χώρα μας, με τους "μικρούς" του Μάνου Μανουσέλη να αφήνουν υποθήκη για ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον. Πρόκειται για μια άκρως ταλαντούχα φουρνιά, η οποία έπαιξε ομαδικό μπάσκετ και με όπλο την καλή άμυνα απέδειξε ότι το μέλλον της ανήκει.

Πέρα από τους παίκτες που κέρδιζαν το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων, αξίζουν τα εύσημα στον ομοσπονδιακό προπονητή Μάνο Μανουσέλη και τον συνεργάτη του Νίκο Τούφα, ενώ σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας αρμόζουν ευχές για ανάλογες μεγάλες στιγμές και στο μέλλον.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software