Κοπή πίτας με ανταλλαγή ευχών & σκέψεων

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

pita_athina_vasiki Την πρωτοχρονιάτικη πίτας του έκοψε το απόγευμα της Κυριακής ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του "ΔΕΛΑΣΑΛ", εν μέσω ανταλλαγής ευχών, αλλά και προβληματισμών. Βραβεύτηκαν για την προσφορά τους οι Μιχάλης Κυρίτσης και Κώστας Μπογατσιώτης.


pita_athina_vasiki Την πρωτοχρονιάτικη πίτας του έκοψε το απόγευμα της Κυριακής ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του "ΔΕΛΑΣΑΛ", εν μέσω ανταλλαγής ευχών, αλλά και προβληματισμών.

Την τιμητική τους είχαν τη συγκεκριμένη βραδιά οι Μιχάλης Κυρίτσης και Κώστας Μπογατσιώτης, οι οποίοι τιμήθηκαν από τον ΣΕΠΚ για την προσφορά τους στο άθλημα. Προβλήθηκε ολιγόλεπτο βίντεο προς τιμήν τους και παρέλαβαν το βραβείο ο πρώτος από τον Κώστα Αναστασάτο και ο δεύτερος από τον Μάκη Δενδρινό.

pita_athina_kiritsis Ο Μιχάλης Κυρίτσης αφού ευχαρίστησε τους συναδέλφους για την τιμή που του κάνουν, στάθηκε σε σημαντικά κομμάτια που αφορούν τους προπονητές. Συγκεκριμένα τους παρότρυνε να στρέψουν το βλέμμα τους προς το εξωτερικό και να βελτιώσουν τις ξένες γλώσσες τους, ενώ παράλληλα υπογράμμισε για την ανάγκη της δημιουργίας της θέσης του "general manager" σε μια ομάδα.

Ο Κώστας Μπογατσιώτης από τη δική του πλευρά χαρακτήρισε τη βραδιά "ως την καλύτερη της ζωής του" και δεν δίστασε να διηγηθεί ιστορίες από το παρελθόν, με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Παράλληλα αφιέρωσε αυτό το βραβείο "που πρέπει να το κόψω στη μέση και να τους το δώσω" στον Ορέστη Αγγελίδη και τον Λάκη Αναστασιάδη.

Ακόμη βραβεύτηκαν οι προπονητές που κατέκτησαν πρωτάθλημα με τις ομάδες τους: από τον Γιώργο Ζευγώλη (Α1 Γυναικών) και τον Γιώργο Σκαραφίγκα (Πανελευσιανιακός), ως τις τοπικές κατηγορίες. Ακόμη τιμήθηκαν και προπονητές που είχαν επιτυχία με τις ομάδες τους, όπως η Αθηνά Ζέρβα που κατέκτησε την 3η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωφών με την Εθνική Γυναικών.

pita_athina__vraveia Το παρών έδωσαν μεταξύ μεταξύ άλλων: οι Λιάπης (ΚΚΕ) , Παπαγεωργίου (ΣΥΡΙΖΑ), Αναστασάτος (πρώην πρόεδρος ΣΕΠΚ), Δενδρινός (πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός), Παπαϊωάννου (ιδρυτικό στέλεχος ΣΕΠΚ), Κρίθαρης (ιδρυτικό στέλεχος ΣΕΠΚ), Μίσσας (ομοσπονδιακός τεχνικός), Μπαρτζώκας (προπονητής Ολυμπιακού), Σφαιρόπουλος (προπονητής Πανιωνίου), Στεφάνου (ΚΑΕ Παναθηναϊκός), Άννυ Κωνσταντινίδου, Βιδάλης (πρόεδρος ΣΕΔΚΑ), Τσαγκαμίλης (πρώην πρόεδρος ΟΔΚΕ), Καφφές (πρόεδρος ΟΔΚΕ), Ιωάννου (Γενικός Γραμματέας ΟΔΚΕ), Λυμπεράτος (Γενικός Γραμματέας ΕΣΚΑΝΑ), Τσίχλας (Ταμίας ΕΣΚΑΝΑ), Σιδέρης (Πρόεδρος ΚΕΔ ΕΣΚΑΝΑ), Αλεξανδρίδης (Γενικός Διευθυντής ΠΣΑΚ), Μπαμπανικολός (εκπρόσωπος ΣΠΑΚΕ), καθώς ακόμη ο Γιάννης Παπαγεωργίου (Εθνική ομάδα), ο Άρης Ματθαίου και ο διευθυντής του ΔΕΛΑΣΑΛ, Αντώνης Ριγούτσος.

Την βραδιά παρουσίασε ο δημοσιογράφος της ΝΟVA, Νικήτας Αυγουλής, ο οποίος με την εμπειρία του οδήγησε άρτια την εκδήλωση κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον.


Πριν την έναρξη της εκδήλωσης ο Γενικός Γραμματέας, Θόδωρος Μπολάτογλου, αναφέρθηκε στη "διαρκή προσπάθεια του ΣΕΠΚ για επιμόρφωση, επανίδρυση των Σχολών Προπονητικής και για την επέκταση της προπονητικής ταυτότητας", ενώ παράλληλα στάθηκε στην "περηφάνεια που αισθάνονται όλοι για την παρουσία Ελλήνων προπονητών στο εξωτερικό", δίνοντας ταυτόχρονα το μήνυμα ότι "ως λαός είμαστε μεταξύ άλλων σκληρόπετσοι και πεισματάρηδες. Για αυτό και παρά τις δυσκολίες θα συνεχίσουμε το έργο μας με το ίδιο μεράκι, την ίδια αφοσίωση και την ίδια αγάπη". pita_athina_ds

pita_athina_pita

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software