“Έφυγε” ο Ματζέρους

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
majerus Από τα ξημερώματα της Κυριακής το κολεγιακό μπάσκετ είναι πιο φτωχό, καθώς σε ηλικία 64 ετών "έφυγε" από τη ζωή προδομένος από την καρδιά του ο Ρικ Ματζέρους. Ο εκλιπών ήταν ένας από τους τελευταίους μεγάλους "δασκάλους" του μπάσκετ, καθώς από το 1971 μέχρι και τον Νοέμβριο, οπότε και νοσηλεύτηκε στο Λος Άντζελες βρισκόταν στους πάγκους, έχοντας θητεύσει σε Μαρκέτ, Μιλγουόκι Μπακς, Μπολ Στέιτ και Γιούτα, ενώ τελευταίος του σταθμός από το 2007 ήταν το Σεντ Λούις. rick-majerus Από τα ξημερώματα της Κυριακής το κολεγιακό μπάσκετ είναι πιο φτωχό, καθώς σε ηλικία 64 ετών "έφυγε" από τη ζωή προδομένος από την καρδιά του ο Ρικ Ματζέρους. Ο εκλιπών ήταν ένας από τους τελευταίους μεγάλους "δασκάλους" του μπάσκετ, καθώς από το 1971 μέχρι και τον Νοέμβριο, οπότε και νοσηλεύτηκε στο Λος Άντζελες βρισκόταν στους πάγκους, έχοντας θητεύσει σε Μαρκέτ, Μιλγουόκι Μπακς, Μπολ Στέιτ και Γιούτα, ενώ τελευταίος του σταθμός από το 2007 ήταν το Σεντ Λούις.

Ο Ματζέρους σε ηλικία 25 χρονών εργάστηκε ως πρώτος προπονητής και είχε 24 νικηφόρες χρονιές, οδηγώντας μάλιστα το άσημο κολέγιο της Γιούτα στον τελικό του 1998 με παίκτες όπως ο Μάικλ Ντόλιακ, ο Αντρέ Μίλερ και ο Κιθ Βαν Χορν.
Είχε ρεκόρ 517 νίκες και 216 ήττες στην καριέρα του με το Σεν Λούις, το Μπολ Στέιτ, το Μαρκέτ και τη Γιούτα. Άφησε βαριά κληρονομιά πίσω του, έχοντας τη φήμη του ανθρώπου που λατρεύει να δουλεύει σε ατομικό επίπεδο.
Εκτός από τα πολλά Σεμινάρια στο οποία μοιράστηκε τις γνώσεις του το 2000 είχε γράψει και τη βιογραφία του "μια ζωή σε μια χαρτοπετσέτα". Το DVD που κυκλοφόρησε ο ίδιος με τίτλος "The Encyclopedia Of The 4-Out/1-In Motion Offense" έχει κάνει τις περισσότερες πωλήσεις από όλα τα μπασκετικά DVDs της Αμερικής!

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software