Απάντηση στην ΚΑΕ Ηλυσιακός

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

ilisiakos Απάντηση στην ανακοίνωση του Ηλυσιακού εξέδωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, τονίζονας ότι η Πειθαρχική Επιτροπή επιλαμβάνεται υποθέσεων για κάποιο μέλος του, μόνο μετά από έγγραφη καταγγελία.

Στο συγκεκριμένο ζήτημα της διαμάχης του Βαγγέλη Αγγέλου με τον Μιχάλη Καλαβρό και τον Κώστα Φλεβαράκη, δεν έγινε κάτι τέτοιο. Σε περίπτωση που θα υπάρξει καταγγελία, τότε θα ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες:  δηλαδή η ενημέρωση του καταγγελόμενου κι η απάντηση του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΠΚ αναφέρει:

"Σχετικά με την επίσημη ανακοίνωσή σας, αναφερόμενη στο παιχνίδι μεταξύ Ολυμπιακού - Ηλυσιακού, στο οποίο μεταξύ άλλων διαλαμβάνονται και κρίσεις σχετικά με τη θέση που θα έπρεπε να λάβει ο Σύνδεσμός μας σε γεγονότα που λαμβάνουν χώρα σε αγωνιστικούς χώρους και αφορούν μέλη του, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα ακόλουθα:

Ο Σύνδεσμός μας δεν διαθέτει παρατηρητές ώστε να παρακολουθούν τα μέλη του σε όλες τις αγωνιστικές εκδηλώσεις των ομάδων τους ούτε βέβαια αυτός είναι ο σκοπός και το αντικείμενο της δραστηριότητάς του.

Στο Σύνδεσμό μας υπάρχει θεσμοθετημένο όργανο -Πειθαρχική Επιτροπή- η οποία επιλαμβάνεται οιασδήποτε έγγραφης καταγγελίας τεθεί υπ’ όψιν του ΣΕΠΚ για μέλος του, με τη διαδικασία που προβλέπεται από τον Κανονισμό Λειτουργίας της Πειθαρχικής Επιτροπής, η οποία διασφαλίζει την αντικειμενική και αμερόληπτη κρίση του Πειθαρχικού Οργάνου.

Είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο οι δυσμενείς κρίσεις, τα σχόλια και η απαξίωση θεσμικών  οργάνων. Είναι επίσης πολύ εύκολο δια του Τύπου και δημοσιευμάτων να διατυπώνεις απόψεις, ειρωνείες και να υποβαθμίζεις το έργο, το ρόλο και την προσπάθεια ανθρώπων.

Είναι όμως, οπωσδήποτε δύσκολο να υπηρετείς ένα χώρο με αίσθημα ευθύνης και δίκαιης κρίσης. Δεν διεκδικούμε το αλάθητο, αλλά και δεν αποδεχόμαστε τις εύκολες  λύσεις που κρύβονται πίσω από άστοχα δημοσιεύματα.

Ο ΣΕΠΚ λειτουργεί καθημερινά 07.00 έως 15.00 (τηλέφωνα 2109532600-601). Οιαδήποτε καταγγελία της οποίας θα επιληφθεί ο Σύνδεσμός μας, μπορείτε να τη στείλετε είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), είτε μέσω φαξ (2109532603)".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software