Μεγάλο ενδιαφέρον στο ACS

| Δελτία Τύπου

acs Έπεσε η αυλαία του 5ου Διεθνούς Σεμιναρίου καλαθοσφαίρισης που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το ACS Athens σε συνεργασία με τον ΣΕΠΚ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Εντυπωσίασαν με τις ομιλίες τους οι Μπαρόν, Stone, Vincent και ο Θόδωρος Ροδόπουλος.

Περισσότεροι από 100 προπονητές (ορισμένοι από την Ελβετία, το Κατάρ, το Κουβέιτ, την Αίγυπτο και τη Σενεγάλη) έδωσαν το παρών στο σεμινάριο, το οποίο διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του ACS.

Στο σεμινάριο μίλησε ο Richard Barron από το Maine (για την "Υβρική επίθεση του Maine στο μισό γήπεδο" και την "την γρήγορη εκτέλεση στο transition: χτίσιμο και ασκήσεις"), ο αντιπρόεδρος του ΣΕΠΚ, Θόδωρος Ροδόπουλος (για την "Άμυνα σε όλο το γήπεδο" και την "Επίθεση εναντίον press"), η Lisa Stone από το πανεπιστήμιο St. Louis (για την "Man-to-man pack άμυνα" και το "επιθετικό transition") και ο πρώην παίκτης και προπονητής του ΝΒΑ, Sam Vincent ("Early offense" και "άμυνα στο post").

Η Άννη Κωνσταντινίδου υπεύθυνη για τη διοργάνωση του σεμιναρίου δήλωσε ότι: «Η μεγάλη προσέλευση των προπονητών έδειξε τη δίψα τους για ενημέρωση σχετικά με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην προπονητική της καλαθοσφαίρισης και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε και σε επόμενες διοργανώσεις με περισσότερο ενθουσιασμό».

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software