Επιτυχημένο το σεμινάριο της Δράμας

| Δελτία Τύπου

topiko_dramas_rodo Πόλο έλξης για αρκετούς προπονητές αποτέλεσε το Τοπικό Σεμινάριο του ΣΕΠΚ που έλαβε χώρα το διήμερο 19-20 Μαΐου στη Δράμα. Όσοι βρέθηκαν στο κλειστό "Κραχτίδης" είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τις ομιλίες κορυφαίων Ελλήνων προπονητών όπως είναι οι Θόδωρος Ροδόπουλος, Σούλης Μαρκόπουλος, Γιώργος Καλαφατάκης και Νίκος Γρηγοριάδης. topiko_dramas_rodo Πόλο έλξης για αρκετούς προπονητές αποτέλεσε το Τοπικό Σεμινάριο του ΣΕΠΚ που έλαβε χώρα το διήμερο 19-20 Μαΐου στη Δράμα. Όσοι topiko_dramas_kalafas βρέθηκαν στο κλειστό "Κραχτίδης" είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τις ομιλίες κορυφαίων Ελλήνων προπονητών όπως είναι οι Θόδωρος Ροδόπουλος, Σούλης Μαρκόπουλος, Γιώργος Καλαφατάκης και Νίκος Γρηγοριάδης.

Την αυλαία άνοιξε το Σαββάτο ο προπονητής του ΚΑΟΔ, Γιώργος Καλαφατάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην άμυνα στο pick n' roll. Στη συνέχεια της σκυτάλη πήρε ο Θόδωρος Ροδόπουλος, ο οποίος μίλησε στους προπονητές για το μπάσκετ στη σημερινή εποχή. Ο επίλογος της πρώτης ημέρας έπεσε με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Σούλη Μαρκόπουλο να μοιράζεται τις γνώσεις του πάνω στην ατομική προπόνηση των περιφερειακών παικτών.

Η δεύτερη ημέρα άνοιξε με τον τεχνικό των Τιτάνων Δράμας, Νίκο Γρηγοριάδη να αναλύει την ¾ Zone press 1-3-1. Εν συνεχεία ο Σούλης Μαρκόπουλος μοιράστηκε κάποια πολύτιμα μυστικά πάνω στην ατομική προπόνηση ψηλών παικτών. Το Σεμινάριο ολοκληρώθηκε με τον Γιώργο Καλαφατάκη να αναλύει την επίθεση εναντίον άμυνας ζώνης. grigoriadis_1

topiko_dramas_soulis

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software