Νταμπλούχος με sweep ο Χουγκάζ

ober-xougkazproti Η πιο πετυχημένη χρονιά στην ιστορία της Όμπερβαρτ είναι γεγονός. Ο Κρις Χουγκάζ μετά το Κύπελλο Αυστρίας οδήγησε την ομάδα του και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με sweep κι έτσι έβαλε ανεξίτηλα τη σφραγίδα του στην πιο σπουδαία χρονιά του συλλόγου. Αυτό ήταν το πρώτο νταμπλ για την Όμπερβαρτ και μόλις το δεύτερο πρωτάθλημα μετά το 2011. (photos)

ober-xougkazproti Η πιο πετυχημένη χρονιά στην ιστορία της Όμπερβαρτ είναι γεγονός. Ο Κρις Χουγκάζ μετά το Κύπελλο Αυστρίας οδήγησε την ομάδα του και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με sweep κι έτσι έβαλε ανεξίτηλα τη σφραγίδα του στην πιο σπουδαία χρονιά του συλλόγου. Αυτό ήταν το πρώτο νταμπλ για την Όμπερβαρτ και μόλις το δεύτερο πρωτάθλημα μετά το 2011.

Για να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος η Όμπερβαρτ χρειάστηκε να κερδίσει τρεις διαδοχικές φορές την Βελς. Ο Έλληνας τεχνικός είδε χθες (31/5) τους παίκτες του να κερδίζουν εκτός έδρας με το επιβλητικό 82-63 κι έτσι να παίρνουν... σκούπα πανηγυρίζοντας το νταμπλ.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ

ober-coachofyear

 

ober-omadikichampion

ober-omadikisikonountropaio

ober-xougkazblouzaki

ober-xougkazfilaeitropaio

ober-xougkazpaiktistropaio

ober-xougkazsikoneitropaio

ober-xougkazxorevei

 

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software