«Να φτάσουμε όσο ψηλότερα αξίζουμε»

Samolis 1Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων έχει διαγράψει μία εξαιρετική πορεία στο ελληνικό μπάσκετ και φέτος ετοιμάζεται για την μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας του συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Α2. Ο τεχνικός της ομάδας των δυτικών προαστίων, Σπύρος Σαμόλης, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για τη σεζόν που ξεκινάει αλλά και για το μεγάλο στοίχημα που είναι η ομοιογένεια της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε
Για την πορεία της προετοιμασίας
«Η προετοιμασία μέχρι στιγμής κυλάει πάρα πολύ καλά. Δεν έχουμε τραυματισμούς και για πρώτη φορά η ομάδα έχει οργανωθεί με ένα επιτελείο όπου αριθμεί πολλούς επαγγελματίες για να στηρίζουν όλο το εγχείρημα. Μέχρι τώρα έχουμε παίξει τρία φιλικά όπου ήταν αναγνωριστικά.
Όπως είναι λογικό υπάρχει μία δυσκολία γιατί υπάρχουν 9 νέοι παίκτες και θα χρειαστούμε χρόνο για να δέσουμε. Το θετικό, όμως, είναι ότι οι συνθήκες δουλειάς είναι εξαιρετικές και οι άνθρωποι της διοίκησης είναι κοντά, οπότε προπονητές και παίκτες είναι αφοσιωμένοι στο έργο τους».

Samolis2Για τους στόχους της ομάδας στην παρθενική της παρουσία στην Α2
«Όπως και τα άλλα χρόνια ο στόχος που θέτουμε είναι ο Διαγόρας να βγάζει μία καλή εικόνα και να εκπέμπει υγεία. Στο αγωνιστικό κομμάτι αυτό που θέλουμε είναι να παρουσιάζουμε σε κάθε ματς ένα καλό θέαμα ώστε στο τέλος να φτάσουμε όσο ψηλότερα αξίζουμε».

samolis3Για το ρόστερ και τη φιλοσοφία στην οποία στηρίχτηκε
«Αρχικά το ρόστερ στελεχώθηκε με παιδιά που έχουν κίνητρο και ήθελαν να έρθουν στον Διαγόρα, ενώ παρέμειναν τέσσερις παίκτες από την περσινή σεζόν. Οι τρεις που διατηρήθηκαν στο ρόστερ είναι μαζί μας από την Α' ΕΣΚΑ. Οι κινήσεις που έγιναν στηρίχτηκαν σε δύο βασικά κριτήρια. Ο χαρακτήρας έπαιζε πρωταρχικό ρόλο και στη συνέχεια ήταν η μπασκετική ικανότητα. Προσωπικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το ρόστερ της ομάδας που σε συνδυασμό με τη συμβολή της διοίκησης έγινε με προσεκτικές κινήσεις».

Samolis4Για την περσινή σεζόν και τον απολογισμό που κάνει
«Η περσινή σεζόν σε όλη τη διάρκεια της ήταν ιδανική για όλους όσους ασχολήθηκαν με το Διαγόρα. Αυτό που καταφέραμε ήταν υπέρβαση. Η χρονιά που ολοκληρώθηκε μας έδειξε το δρόμο για να προσπαθήσουμε να γίνουμε όλοι ακόμα καλύτεροι».


topika-seminaria-2022

omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software