Έπεσε η αυλαία

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
aggelou_kamperidis_kali Έπειτα από τρεις γεμάτες ημέρες έπεσε σήμερα (30/6) η αυλαία του Διεθνούς Σεμιναρίου «Αθήνα 2013» που έλαβε χώρα στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι. Όλοι οι συμμετέχοντες έφυγαν ικανοποιημένοι από την ποιότητα και την ποσότητα των πληροφοριών που έλαβαν αποδεικνύοντας ότι το Σεμινάριο στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. aggelou_kamperidis_kali Έπειτα από τρεις γεμάτες ημέρες έπεσε σήμερα (30/6) η αυλαία του Διεθνούς Σεμιναρίου «Αθήνα 2013» που έλαβε χώρα στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι. Όλοι οι συμμετέχοντες έφυγαν ικανοποιημένοι από την ποιότητα και την ποσότητα των πληροφοριών που έλαβαν αποδεικνύοντας ότι το Σεμινάριο στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Την αρχή της τελευταίας ημέρας στις ομιλίες έκανε ο κόουτς Βαγγέλης Αγγέλου, ο οποίος ανέλυσε το «χτίσιμο της επίθεσης: πάσα - συγχρονισμός - θέση». Η ομιλία του τεχνικού του Άρη είχε τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς ανέλυσε βασικά στοιχεία του παιχνιδιού με τεράστια λεπτομέρεια κάτι που φάνηκε να αρέσει στους συμμετέχοντες.
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Luca Banchi που ανέλυσε «to play with double high pick & roll». Ο Ιταλός τεχνικός έδειξε με μεγάλη προσοχή και λεπτομέρεια το πλάνο του, ενώ δεν αρνήθηκε να σταθεί για αρκετή ώρα στις πολλές ερωτήσεις που υπήρχαν. Το Σεμινάριο ολοκληρώθηκε με τον Vance Walberg να αναλύει την «full court defense». Η φιλοσοφία του πάνω στις παγίδες και ο τρόπος δουλειάς του τράβηξαν το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων και δεν ήταν λίγοι αυτοί που ζήτησαν το e-mail του Αμερικανού προκειμένου να μάθουν ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες.
Στο τέλος της ημέρας όλοι οι συμμετέχοντες παρέλαβαν το δίπλωμα τους και αποχώρησαν εμφανώς ευχαριστημένοι από το πλούσιο και άκρως επιμορφωτικό τριήμερο που είχε προηγηθεί.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software