Ένα από τα καλύτερα Τοπικά Σεμινάρια

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

priftis Με τους προπονητές του Αγρινίου και των γύρω περιοχών να δίνουν δυναμικό παρών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και την Κυριακή το Τοπικό Σεμινάριο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών. Ο Κώστας Μίσσας και ο Δημήτρης Πρίφτης δεν ήταν οι μόνοι που εντυπωσίασαν (με τις ομιλίες τους), καθώς το το ίδιο έκανε και το ακροατήριο σε ένα από τα καλύτερα Σεμινάρια που έχουν διοργανωθεί.

topiko_seminario_agrinio Με τους προπονητές του Αγρινίου και των γύρω περιοχών να δίνουν δυναμικό παρών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και την Κυριακή το Τοπικό Σεμινάριο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών. Ο Κώστας Μίσσας και ο Δημήτρης Πρίφτης δεν ήταν οι μόνοι που εντυπωσίασαν (με τις ομιλίες τους), καθώς το το ίδιο έκανε και το ακροατήριο σε ένα από τα καλύτερα Σεμινάρια που έχουν διοργανωθεί.

Ο Κώστας Μίσσας κι ο Δημήτρης Πρίφτης παρουσίασαν με λεπτομερή και μεθοδικό τρόπο τα θέματα τους, μεταφέροντας παράλληλα ιδέες, εικόνες και προσωπικές εμπειρίες από το υψηλότερο επίπεδο και τις εθνικές ομάδες.

Το παρών έδωσαν δεκάδες προπονητές από το Αγρίνιο και τις γύρω περιοχές, επιβεβαιώνοντας τη δίψα της περιφέρειας για επιμόρφωση και διαρκή βελτίωση.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software