Προσφορές για διαμονή στη Θεσσαλονίκη

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
macedoniapalace Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης εξασφάλισε δύο προσφορές για τη διαμονή όσων ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Διεθνές Σεμινάριο "Φαίδων Ματθαίου" (29-30 Ιουνίου και 1η Ιουλίου). Διαβάστε αναλυτικά...

Το "Makedonia Palace" προσφέρει 30 δωμάτια (75 ευρώ/ανα διακυκτέρευση το μονόκλινο και 85 ευρώ/ανά διανυκτέρευση το δίκλινο). Στην τιμή υπολογίζεται αμερικάνικο πρωινό σε μπουφέ, φόροι και υπηρεσίες ξενοδοχείου. Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν απευθείας από τους συμμετέχοντες ως την 4/6 στο 2310-897197. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Το ξενοδοχείο ABC διαθέτει δωμάτια μονίκλινα (52 ευρώ) και δίκλινα (64 ευρώ). Στην τιμή περιλαμβάνεται πρωινό και φόροι. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν φαξ (2310-276542) ή e-mail (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) αναγράφοντας τον ΚΩΔΙΚΟ BASKET12, αναφέροντας τη συγκεκριμένη εκδήλωση, τον τύπο δωματίου, τις ακριβείς ημερομηνίες άφιξης και αναχώρησης. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software