Αυλαία στη Σάμο

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

samosvasiki Με θετικό πρόσημο ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 18 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο Βαθέος, το τοπικό σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης μαζί με την Τ.Ε. ΕΟΚ Σάμου.

samos Με θετικό πρόσημο ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 18 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο Βαθέος, το τοπικό σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης μαζί με την Τ.Ε. ΕΟΚ Σάμου.

Κατά τη διάρκεια του άκρως εποικοδομητικού για τους παρευρισκομένους διημέρου (Παρασκευή 17-Σάββατο 18/6) οι καταξιωμένοι προπονητές Γιάννης Χριστόπουλος, Θανάσης Παπαχατζής και Γιώργος Τσεμπέρης παρέθεσαν πολύ καλές ομιλίες, μεταφέροντας τις πλούσιες εμπειρίες τους σε όσους έδωσαν το "παρών".

samos4xristopoulos Ο Γιάννης Χριστόπουλος αναφέρθηκε στην ατομική άμυνα και στις κινήσεις ψηλών κοντά στο καλάθι. Ο Θανάσης Παπαχατζής παρουσίασε τα προγράμματά του όσον αφορά την πάσα στο σύγχρονο μπάσκετ και τη χρησιμοποίηση της ντρίμπλας, ενώ τέλος ο Γιώργος Τσεμπέρης παρέθεσε τις ιδέες του όσον αφορά την επίθεση για παιδικές ηλικίες και την επίθεση "ένας εναντίον ενός".

samos2papaxatzis Στο τέλος του σεμιναρίου ο Γενικός Γραμματέας της ΤΕ ΕΟΚ Σάμου κ. Κώστας Βογιατζής επέδωσε αναμνηστικό της επιτροπής στον κ. Παπαχατζή Θανάση για τον ΣΕΠΚ, ο κ. Βογιατζής Δημήτρης (προπονητής της Μικτής Σάμου και του Κούρου) επέδωσε αναμνηστικό στον κ. Παπαχατζή Θανάση, ο κ. Κηρυκόπουλος Κώστας (προπονητής του Καρλοβάσου) στον κ. Τσεμπέρη Γιώργο και ο κ. Μαραθοκαμπίτης Γιάννης (προπονητής πλέον της Αναγέννησης) στον κ. Χριστόπουλο Γιάννη. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι στο σεμινάριο βοήθησαν με την παρουσία τους (ως ομάδα επίδειξης) αθλητές των παιδικών ομάδων του Κούρου και της Αναγέννησης.

samos3megali

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software