Τρίτη χρονιά στη Ρόδο ο Σφαιρόπουλος

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
sferopoulos Κάτοικος... Ρόδου για τρίτη σερί χρονιά θα παραμείνει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, που συμφώνησε με τον Κολοσσό για ανανέωση της συνεργασίας τους. O ομοσπονδιακός τεχνικός (συνεργάτης του Γιόνας Καζλάουσκας στην Εθνική ομάδα) οδήγησε φέτος τους "θαλασσί" στην πρώτη τους συμμετοχή στα πλέι-οφ.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση στο επίσημο site της ομάδας αναφέρει:

"Η ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Ο 43χρονος τεχνικός συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Γιάννη Γιαννά και συμφώνησαν να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία και στο επόμενο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

Έργα και ημέρες του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον πάγκο του ΒΑΠ Κολοσσού

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΒΑΠ Κολοσσού το καλοκαίρι του 2008, προερχόμενος από το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού. Την πρώτη του χρονιά στον «θαλασσί» πάγκο, οδήγησε για πρώτη φορά στην ιστορία της την ομάδα της Ρόδου στα πλέι οφ του πρωταθλήματος καταλαμβάνοντας την 8η θέση.
Τη σεζόν '09-'10, κατάφερε να ανεβάσει ακόμη ένα επίπεδο τον ΒΑΠ Κολοσσό καθώς η δεύτερη συνεχόμενη πρόκριση στα πλέι οφ συνοδεύτηκε από την κατάληψη της 6ης θέσης στον βαθμολογικό πίνακα. Είναι το υψηλότερο πλασάρισμα ομάδας από την περιφέρεια στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ως πρώτος προπονητής στους «θαλασσί», ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε πολλές ευκαιρίες στα νέα παιδιά της ομάδας. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο Αλέξανδρος Αγγελάκος έγινε ο μικρότερος σε ηλικία αθλητής στην ιστορία της Α1, όταν ντεμπουτάρισε στο παιχνίδι του α' γύρου απέναντι στην ΑΕΚ ενώ ο Νίκος Παππάς κλήθηκε στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών μόλις λίγες μέρες μετά την ανάδειξή του σε MVP νέων στο πρωτάθλημα".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software