Μοίρασαν δώρα στη Λάρισα

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
bartz_larisa.jpg Η "εβδομάδα αγάπης" που ξεκίνησε -με κοινή προσπάθεια του ΣΕΠΚ, του ΠΣΑΚ και του ΕΣΑΚΕ- την περασμένη Παρασκευή στην Αθήνα, συνεχίστηκε το πρωί της Δεύτερας στη Λάρισα. Εκπρόσωποι του Συνδέσμου των Προπονητών και των Καλαθοσφαιριστών επισκέφτηκαν το Κέντρο Προστασίας Ατόμων με Αναπηρίες "Ο Αριστεύς" μοιράζοντας δώρα και στιγμές χαρές λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα.
bartz_megali.jpg Η "εβδομάδα αγάπης" που ξεκίνησε -με κοινή προσπάθεια του ΣΕΠΚ, του ΠΣΑΚ και του ΕΣΑΚΕ- την περασμένη Παρασκευή στην Αθήνα, συνεχίστηκε το πρωί της Δεύτερας στη Λάρισα. Εκπρόσωποι του Συνδέσμου των Προπονητών και των Καλαθοσφαιριστών επισκέφτηκαν το Κέντρο Προστασίας Ατόμων με Αναπηρίες "Ο Αριστεύς" μοιράζοντας δώρα και στιγμές χαρές λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Τον ΣΕΠΚ εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Θόδωρος Μπολάτογλου, ο Ταμίας Σωκράτης Ηλιάδης κι ο Γιώργος Μπαρτζώκας από την Ολύμπια Λάρισας. "Είναι σημαντικό για μας να βρισκόμαστε εδώ αυτές τις ημέρες και να δίνουμε συμβολικά δώρα και λίγη χαρά σε αυτά τα παιδιά" τόνισε ο Έλληνας τεχνικός που έχει "ριζώσει" στη Θεσσαλία.

Τον ΠΣΑΚ εκπροσώπησε ο Κώστας Αλεξανδρίδης κι ο Νίκος Σπανός από τη διοίκηση, καθώς κι οι Παντελής Παπαϊωακείμ, Μάρκος Κολώκας, Μάριος Μπατής, Βασίλης Γιαννουλάκος, Αλέξανδρος Σιγκούνας, Σωτήρης Καραποστόλου (Ολύμπια Λάρισας), Γιάννης Λάππας, Τορίν Φράνσις και Φάνης Παπακώστας (ΑΕΛ).

Επόμενος "σταθμός" της "Εβδομάδας Αγάπης" θα είναι οι Σέρρες και το Κέντρο Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρίες (Τρίτη 16/12).

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software