Περισσότεροι από διακόσιοι προπονητές στην πίτα του ΣΕΠΚ

| Δελτία Τύπου

pita4 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στο "Athens Avenue Hotel". Περισσότεροι από διακόσιοι προπονητές έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, την οποία τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, κ. Γιώργος Μαυρωτάς.

 

Πραγματοποιήθηκαν τιμητικές βραβεύσεις σε ανθρώπους που έχουν επιδράσει σημαντικά στο άθλημα, όπως ο Γιώργος Ζευγώλης, ο Νίκος Αποστολίδης, ο Ανδρέας Πολέμης και ο Μανώλης Δημητρίου. Επίσης, βραβεύτηκαν οι προπονητές που κατέκτησαν τίτλους και είχαν επιτυχίες την περσινή αγωνιστική περίοδο στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν -μεταξύ άλλων- ο Ρικ Πιτίνο, που βραβεύθηκε για την κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό, όπως επίσης ο Μίλαν Τόμιτς που κατέκτησε τρεις τίτλους ως προπονητής του Ερυθρού Αστέρα. Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ο Δημήτρης Ιτούδης (EuroLeague & VTB League) και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος (Winner League) δεν κατάφεραν να παραβρεθούν, ευχαρίστησαν όμως τον Σύνδεσμο για την τιμή μέσω video που προβλήθηκαν.

Πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, κρατήθηκε εντός λεπτού σιγή στην μνήμη του Ντέιβιντ Στερν και του Κόμπι Μπράιαντ, οι οποίοι έφυγαν από τη ζωή τις πρώτες ημέρες του 2020.

Ο ΣΕΠΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το "Athens Avenue Hotel" και προσωπικά τον Μάνθο Βιδάλη για τη φιλοξενία και την άψογη οργάνωση για την πραγματοποίηση της κοπής της πίτας του Συνδέσμου.

pita5

pita4

pita3

pita2

pita6

  pita7

  pita8

  pita9

  pita10

 

 

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software