Προτεραιότητα οι Σχολές

| Δελτία Τύπου

giannakis Συγκροτήθηκε σε σώμα το απόγευμα της Πέμπτης το Δ.Σ του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, θέτοντας εξ αρχής ως πρώτη προτεραιότητα του την επανίδρυση των Σχολών Προπονητικής. Ο ΣΕΠΚ θέλει με αυτόν τον τρόπο να αλλάξει το καθεστώς που επικρατεί και έχει καταστήσει σε "κλειστό" το επάγγελμα του προπονητή.

Συγκροτήθηκε σε σώμα το απόγευμα της Πέμπτης το Δ.Σ του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, θέτοντας εξ αρχής ως πρώτη προτεραιότητα του την επανίδρυση των Σχολών Προπονητικής. Ο ΣΕΠΚ θέλει με αυτόν τον τρόπο να αλλάξει το καθεστώς που επικρατεί και έχει καταστήσει σε "κλειστό" το επάγγελμα του προπονητή.

Οι Σχολές ήταν άλλωστε το πρώτο θέμα στην ατζέντα και του προηγούμενου Δ.Σ, το οποίο είχε κάνει πολλές ανάλογες κινήσεις. Μεταξύ άλλων είχε συναντηθεί με τους κ.κ Γερουλάνο, Μπιτσαξή και Νικητιάδη, θέλοντας να υπογραμμίσει το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί. Οι Σχολές παραμένουν ανενεργές εδώ και σχεδόν πέντε χρόνια κι αν σε αυτό συνοπολογιστεί η μη χορήγηση αδειών από τη Γενική Γραμματεία, καταλαβαίνει κανείς ότι επικρατεί στασιμότητα στην παραγωγική διαδικασία των προπονητών.

Εξάλλου υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια έντονη επιθυμία από υποψήφιους να καταρτιστούν ως προπονητές, με τις αιτήσεις να ανέρχονται σε πολλές εκατοντάδες.Το Δ.Σ έχει αφουγκραστεί αυτό το πρόβλημα και θα συνεχίσει την προσπάθεια του πος αυτή την κατεύθυνση.

Η νέα σύνθεση του Δ.Σ

Πρόεδρος:
Παναγιώτης Γιαννάκης
Α' Αντιπρόεδρος: Θεόδωρος Ροδόπουλος
Β΄Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Καλαφατάκης
Γενικός Γραμματέας: Θεόδωρος Μπολάτογλου
Ταμίας: Σωκράτης Ηλιάδης
Ειδικός Γραμματέας: Αλέκος Δάγλας
Μέλος: Βαγγέλης Αγγέλου
Μέλος: Παναγιώτης Αθανασιάδης
Μέλος: Γεώργιος Βελισσαράκος
Μέλος: Δημήτρης Γαλάνης
Μέλος: Ηλίας Ζούρος
Μέλος: Κώστας Κουρκούμπας
Μέλος: Ιωάννης Κτιστάκης
Μέλος: Παρασκευάς Μουρατίδης   
Μέλος: Ιωάννης Χρυσανθόπουλος
Νομικός Σύμβουλος: Ελένη Φουντουκίδου - Τζαμάλη

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software