Πλήθος κόσμου στη Τρίπολη

sem_tripoliΤο ενδιαφέρον ήταν μεγάλο και αρκετοί προπονητές έσπευσαν να παρακολουθήσουν το Τοπικό Σεμινάριο του ΣΕΠΚ που έλαβε χώρα το διήμερο 25-26 Μαΐου στη Τρίπολη. Όσοι βρέθηκαν στο Δημοτικό Γυμναστήριο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τις ομιλίες καταξιωμένων Ελλήνων προπονητών όπως είναι οι Νίκος Λινάρδος, Τζώρτζης Δικαιουλάκος και Γιάννης Σμυρνιώτης.

Την αυλαία άνοιξε τη Παρασκευή ο προπονητής του Αρκαδικού, Γιάννης Σμυρνιώτης, ο οποίος αναφέρθηκε στην άμυνα στο pick n' roll. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Νίκος Λινάρδος, ο οποίος μίλησε στους προπονητές για την επίθεση διαμάντι με τις παραλλαγές της. Ο επίλογος της πρώτης ημέρας έπεσε με τον τεχνικό της Φενέρμπαχτσε, Τζώρτζη Δικαιουλάκο να μοιράζεται τις γνώσεις του πάνω στην ατομική προπόνηση των ψηλών παικτών.

Η δεύτερη ημέρα άνοιξε και πάλι με τον "οικοδεσπότη", Γιάννη Σμυρνιώτη να αναλύει την επίθεση στο pick n' roll. Εν συνεχεία ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος μοιράστηκε κάποια πολύτιμα μυστικά του στις επιθέσεις εναντίον ζώνης. Το Σεμινάριο ολοκληρώθηκε με τον Νίκο Λινάρδο να αναλύει τους δευτερεύοντες αιφνιδιασμούς που δούλεψε φέτος στο Μαρούσι.sem_tripoli_01
e-genius.gr ...intelligent web software