Στην κορυφή της Ευρώπης ο Ιτούδης!

itoudis3 Στην κορυφή της Ευρώπης (ξανα)βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής (19/5) η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη. Η ρωσική ομάδα επιβλήθηκε της Αναντολού Εφές (91-83) στον τελικό του FinalFourτης Βιτόρια, με τον Δημήτρη Ιτούδη να πανηγυρίζει την κατάκτηση του τροπαίου για δεύτερη φορά στην καριέρα του, ως πρώτος προπονητής.

Στην πενταετία που βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έχει φτάσει δύο φορές μέχρι το τέλος του δρόμου στην EuroLeague, γεγονός που τον μετατρέπει σε έναν εκ των πλέον επιτυχημένων προπονητών στην ιστορία του ρωσικού συλλόγου.

Μετά το Βερολίνο (2016) σειρά είχε η Βιτόρια για τον Δημήτρη Ιτούδη, τον οποίο συγχαίρει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης. Μία ακόμη επιτυχία σε ένα ήδη πλούσιο βιογραφικό για έναν εκ των πλέον διακεκριμένων εκπροσώπων της ελληνικής προπονητικής σχολής στο εξωτερικό.

Στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια έχει έναν επίσης ικανότατο προπονητή, τον Ανδρέα Πιστιόλη, στον οποίο αξίζουν επίσης πολλά συγχαρητήρια για το έργο του.

Ο ΣΕΠΚ εύχεται ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο ελληνικό δίδυμο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

itoudis-pistiolis

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software