Νίκες παντού και ιστορικό ματς

| Έλληνες του Εξωτερικού
fleva Εξαιρετικό ήταν το Σαββατοκύριακο που πέρασε για τους Έλληνες προπονητές του εξωτερικού, καθώς σε όλα τα μέτωπα πανηγύρισαν τη νίκη. Μοναδική ήττα ήταν αυτή στον ιστορικό πρώτο ελληνικό εμφύλιο όπου η Μπάγερν του Γιάννη Χριστόπουλου κοντραρίστηκε με την Μπραουνσβάιγκ του Κώστα Φλεβαράκη με τον δεύτερο να παίρνει το ροζ φύλλο. Ισοπεδωτική νίκη και για την Ταργκοβίστε του Δικαιουλάκου. fleva xristopoulos Εξαιρετικό ήταν το Σαββατοκύριακο που πέρασε για τους Έλληνες προπονητές του εξωτερικού, καθώς σε όλα τα μέτωπα πανηγύρισαν τη νίκη. Μοναδική ήττα ήταν αυτή στον ιστορικό πρώτο ελληνικό εμφύλιο όπου η Μπάγερν του Γιάννη Χριστόπουλου κοντραρίστηκε με την Μπραουνσβάιγκ του Κώστα Φλεβαράκη με τον δεύτερο να παίρνει το ροζ φύλλο. Ισοπεδωτική νίκη και για την Ταργκοβίστε του Δικαιουλάκου.
Στη Γερμανία έλαβε χώρα ένα ιστορικό παιχνίδι, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία δύο Έλληνες προπονητές τίθενται αντιμέτωποι σε ξένο πρωτάθλημα. Η Μπάγερν του Γιάννη Χριστόπουλου υποδέχτηκε την Μπραουνσβάιγκ του Κώστα Φλεβαράκη με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με 78-73. Πλέον οι Βαυαροί έμειναν στην 9η θέση, ενώ η ομάδα του Φλεβαράκη απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού, giannakis καθώς βρίσκεται 15η.
Η Λιμόζ του Παναγιώτη Γιαννάκη επιβεβαίωσε κόντρα στη Ροάν ότι έχει βρει ρυθμό. Οι "πράσινοι" επικράτησαν εκτός έδρας με 71-67 και σκαρφάλωσαν στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα της LNB.
coach_kets Μόνο με... τραίνο θα μπορούσε να παραλληλιστεί η πορεία της ΜΙΑ στο πρωτάθλημα Γεωργίας. Η ομάδα του Γιώργου Κετσελίδη συνέχισε την αήττητη πορεία επικρατώντας εκτός έδρας με 80-69 της Άρμια και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής.
Μετά από το άτυχο αποτέλεσμα κόντρα στην LF Basket η Σόλνα του Άρη Λυκογιάννη επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών, καθώς νίκησε εκτός έδρας likogiannis την Σοντερτάλιε με 86-80. Με αυτή τη νίκη η Σόλνα διατηρήθηκε στην 7η θέση.
keramidas Ο... έτερος "Σουηδός", Κώστας Κεραμιδάς πήρε πιο εύκολα το ροζ φύλλο αγώνα, καθώς η Σόλνα Βίκινγκ για το γυναικείο πρωτάθλημα επιβλήθηκε με 62-45 της Βίσμπι. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Έλληνα τεχνικού επέστρεψε στη 3η θέση της βαθμολογίας.
katsikaris Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Μπιλμπάο που συνεχίζει να κάνει πολύ καλή πορεία στο Ισπανικό πρωτάθλημα. Στη Μαδρίτη η Φουενλαμπράδα έβαλε δύσκολα στο συγκρότημα του Φώτη  Κατσικάρη, όμως οι Βάσκοι δεν ήταν έτοιμοι να γνωρίσουν την τρίτη τους ήττα. Επικράτησαν με 86-83 και συνέχισαν να βρίσκονται στη 4η θέση πίσω από Ρεάλ, Γκραν Κανάρια και Βαλένθια.
george_dikeoulakos Με... το πόδι στο γκάζι από την Ευρωλίγκα ήταν η Ταργκοβίστε που διέλυσε με 116-24 την Ολίμπια για το γυναικείο πρωτάθλημα Ρουμανίας. Η ομάδα του Τζώρτζη Δικαιουλάκου έμεινε στη 3η θέση της βαθμολογίας έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο από τις δύο πρωτοπόρες.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software