Ισορροπημένα

| Έλληνες του Εξωτερικού

xristopoulos Το Σαββατοκύριακο που προηγήθηκε επιφύλασσε ανάμεικτα συναισθήματα για τους Έλληνες προπονητές του εξωτερικού. Ως όμορφη ανάμνηση θα το θυμούνται οι Κεραμιδάς, Κετσελίδης και Χριστόπουλος, καθώς κατάφεραν οι ομάδες τους να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα. Αντίθετα οι Κατσικάρης, Γιαννάκης και Φλεβαράκης δεν κατάφεραν να έχουν την ίδια τύχη και γνώρισαν την ήττα. coach_kets Το Σαββατοκύριακο που προηγήθηκε επιφύλασσε ανάμεικτα συναισθήματα για τους Έλληνες προπονητές του εξωτερικού. Ως όμορφη ανάμνηση θα το θυμούνται οι Κεραμιδάς, Κετσελίδης και Χριστόπουλος, καθώς κατάφεραν οι ομάδες τους να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα. Αντίθετα οι Κατσικάρης, Γιαννάκης και Φλεβαράκης δεν κατάφεραν να έχουν την ίδια τύχη και γνώρισαν την ήττα.

Η ΜΙΑ του Γιώργου Κετσελίδη δείχνει έτοιμη για μεγάλα πράγματα, καθώς στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του γεωργιανού πρωταθλήματος διατήρησε το αήττητο επικρατώντας με double σκορ (88-44) της Ρούσταβι. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Κιρκ Άρτσιμπεκ, ο οποίος έκανε νταμπλ-νταμπλ πετυχαίνοντας 24 πόντους και μαζεύοντας 13 ριμπάουντ.
xristopoulos Σπουδαία νίκη που την ανεβάζει στη βαθμολογία του γερμανικού πρωταθλήματος πήρε η Μπάγερν Μονάχου. Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου επικράτησε με 72-66 της Τρίερ και πλέον βρίσκεται μέσα στην πρώτη πεντάδα της BBL. Κορυφαίοι για τους Βαυαρούς ήταν οι Τάιρις Ράις και Τζάρεντ Χόμαν που σημείωσαν από 16 και 12 πόντους αντίστοιχα.
keramidas Στα θετικά αποτελέσματα επέστρεψε η Σόλνα Βίκινγκ του Κώστα Κεραμιδά. Μετά την ήττα από τη Μαρκ Μπάσκετ η ομάδα του Έλληνα τεχνικού ανασυντάχθηκε και επικράτησε εκτός έδρας με 62-50 της Σάλεν στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του γυναικείου πρωταθλήματος Σουηδίας. katsikaris

Το έργο της Μπιλμπάο ήταν δύσκολο κόντρα στη Ρεάλ κι αυτό αποδείχθηκε μέσα στο παρκέ. Η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη, που φέτος πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στην ACB, δεν τα κατάφερε κόντρα στους αήττητους Μαδριλένους και ηττήθηκε με 98-84. Οι Έλληνες Κώστας Βασιλειάδης και Νίκος Ζήσης ήταν θετικοί σημειώνοντας 12 και 7 πόντους αντίστοιχα.
fleva Στις λεπτομέρειες η Μπραουνσβάιγκ δεν τα κατάφερε απέναντι στους Σκαϊλάνερς για το γερμανικό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη έμεινε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη, καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας με 61-59.
Τρίτη συνεχόμενη ήττα και για την Λιμόζ του Παναγιώτη Γιαννάκη, η οποία στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της LNB ηττήθηκε εκτός έδρας με 84-74 από την Παρί Λεβαλουά. Ο Άγγελος Τσάμης σημείωσε 13 πόντους.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software