Επίδειξη δελτίου ταυτότητας προπονητή

block2Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης απέστειλε διευκρινιστικές επιστολές στην ΕΚΑΣΘ και στην ΕΣΚΑΝΑ σχετικά με την επίδειξη της κάρτας του προπονητή ως απαραίτηση προύπόθεση για την καθοδήγηση αγώνα πρώτης κατηγορίας.

Σύμφωνα με τις προκυρήξεις των δύο πρωταθλημάτων αναφέρεται ότι ο προπονητής που καθοδηγεί ομάδα στην Α' Κατηγορία θα πρέπει να επιδεικνύει είτε την προπονητική του κάρτα, είτε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Στα πλαίσια της διαρκούς και εποικοδομητικής συνεργασίας με τις δύο αυτές Ενώσεις, ο ΣΕΠΚ επισημαίνει ότι βάσει νόμου ο προπονητής οφείλει να επιδεικνύει μόνο το δελτίο ταυτότητας προπονητή, για την έκδοση της οποίας η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος αποτελεί απαραίτητη προύπόθεση.

Με αυτή την επιστολή ο Σύνδεσμος παρέθεσε τον σχετικό κανονισμό και θέλησε να επιστήσει την προσοχή στους αρμόδιους  φορείς για την αναγκαιότητα έκδοσης και κατοχής από τους προπονητές καλαθοσφαίρισης του απαιατούμενου δελτίου ταυτότητας προπονητή, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε αναταρχή και δυσλειτουργία κατά τη διάρκεια των επίσημων αγώνων.


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software