Δύο Έλληνες στο δρόμο τους

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
zoyros_kefali Δύο Έλληνες προπονητές θα βρουν στο δρόμο τους οι ελληνικές ομάδες στην Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός θα αντιμεωπίσει την Μπιλμπάο του Φώτη Κατσικάκη κι ο Παναθηναϊκός τη Ζαλγκίρις του Ηλία Ζούρο. Τι δήλωσαν οι δύο τεχνικοί.

"Δεν μπορώ να πω ότι είμαι χαρούμενος ή απογοητευμένος από την κλήρωση. Όλες οι ομάδες στην Ευρωλίγκα είναι δυνατές. Δεν θα υπάρχει εύκολος αγώνας. Πιστεύω πως η φετινή διοργάνωση θα είναι πιο ανταγωνιστική από τις άλλες σεζόν" ήταν τα πρώτα λόγια του Ηλία Ζούρου.

"Επίσης όλοι βλέπουν πόσα χρήματα διαθέτει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την ενίσχυσή της. Αυτές οι ομάδες είναι τα φαβορί του ομίλου, αλλά μην ξεχνάμε και τις άλλες ομάδες. Η Μάλαγα έχει αποκτήσει πολλή εμπειρία από τη συμμετοχή της στην Ευρωλίγκα, η Μπάμπεργκ είναι πρωταθλήτρια σε ένα δυνατό πρωτάθλημα όπως το γερμανικό και δεν υποτιμάμε την ΚΚ Ζάγκρεμπ, που είναι διψασμένη για διάκριση και μπορεί να αποδειχτεί επικίνδυνη.

Σχετικά με τον στόχο της ομάδας του, απάντησε:"Στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε ματς. Φυσικά θέλουμε να φτάσουμε στο Top 16 και να δίνουμε τα πάντα σε κάθε ματς. Ελπίζω το νέο μας γήπεδο να είναι πάντα γεμάτο. Στο Κάουνας η Ζαλγκίρις και το μπάσκετ είναι πάνω από όλα" πρόσθεσε.

Από τη μεριά του ο Φώτης Κατσικάρης που οδήγησε τους "Βάσκους" στην πρώτη συμμετοχή τους στην Ευρωλίγκα δήλωσε: "Είναι ένα ενδιαφέρον γκρουπ και η ομάδα μας έχει μεγάλο κίνητρο που θα παίξει στην Ευρωλίγκα και θα ανταγωνιστούμε στο υψηλότερο επίπεδο. Περιμέναμε να παίξουμε κόντρα σε καλές ομάδες, καθώς όλες είναι όσες βρίσκονται ανάμεσα στις 24 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Ομάδες όπως η Κάχα Λάμποραλ και ο Ολυμπιακός είναι συνηθισμένες να παίζουν μέχρι τις τελικές φάσεις της διοργάνωσης. Η Κάχα και ο Ολυμπιακός διαμορφώνουν το ρόστερ τους ενώ η Φενέρμπαχτσε είναι ένα από τα φαβορί. Κάνουν μια μεγάλη οικονομική προσπάθεια για να φτάσουν στο φάιναλ φορ που θα γίνει στην πόλη τους.

Η Καντού μοιάζει με την Μπιλμπάο αν και κουβαλούν μια εξαιρετική παράδοση. Η Νανσί είναι η πρωταθλήτρια Γαλλίας, έχει παίξει ήδη στην Ευρωλίγκα και είναι επικίνδυνη εντός έδρας. Ο φίλαθλοί μας θα απολαύσουν παιχνίδια υψηλού επιπέδου και εμείς θα προσπαθήσουμε να βρεθούμε στις 16 καλύτερες ομάδες  της διοργάνωση".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software