Η επιτυχία της Ούνικς Καζάν έχει ελληνική υπογραφή

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

priftis Η Ούνικς Καζάν ολοκλήρωσε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της, το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής 30 Απριλίου, με τη σειρά των τελικών του EuroCup απέναντι στη Μονακό. Μπορεί ο τίτλος να κατέληξε στη γαλλική ομάδα, αυτό όμως επ' ουδενί μειώνει την τεράστια επιτυχία της Ούνικς Καζάν τη φετινή αγωνιστική περίοδο, με την εξασφάλιση της πρόκρισης στην EuroLeague του 2021/22. 

Μία επιτυχία που έχει ελληνική υπογραφή, αφού το έργο του Δημήτρη Πρίφτη, του Θωμά Νίκου, του Βασίλη Σίμτσακ και του Χάρη Γλάρου αποτυπώθηκε στις εξαιρετικές εμφανίσεις της ρωσικής ομάδας και την επίτευξη του μεγάλου στόχου.

Η ελληνική παροικία του Καζάν έχει επιβεβαιώσει πολλάκις τα τελευταία χρόνια την αξία της σκληρής δουλειάς, της άριστης κατάρτισης και της άψογης προετοιμασίας. Γι αυτό κιόλας, ο Δημήτρης Πρίφτης και οι συνεργάτες του κρατούν ψηλά τη σημαία της ελληνικής προπονητικής σχολής.

Ο ΣΕΠΚ συγχαίρει άπαντες για το φετινό ταξίδι στο EuroCup και την επίτευξη του στόχου, με την πρόκριση στην EuroLeague της επόμενης σεζόν.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software