Ταξίδι επιμόρφωσης στην Αμερική - 2017

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Sepk logo Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης συνεχίζει την παράδοση των τελευταίων ετών πραγματοποιώντας για ακόμα μία χρονιά το ταξίδι στην Αμερική που ως στόχο έχει την επιμόρφωση του Έλληνα προπονητή. Σικάγο και Νέα Υόρκη οι φετινοί σταθμοί.

Sepk logo

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης συνεχίζει την παράδοση των τελευταίων ετών πραγματοποιώντας για ακόμα μία χρονιά το ταξίδι στην Αμερική που ως στόχο έχει την επιμόρφωση του Έλληνα προπονητή. Σικάγο και Νέα Υόρκη οι φετινοί σταθμοί.

Την ευκαιρία για μία μοναδική εμπειρία θα έχουν όσοι επιλέξουν να βρεθούν στο υπερατλατικό ταξίδι που διοργανώνει ο ΣΕΠΚ και θα λάβει χώρα από τις 26 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 10 Οκτωβρίου.

chicago bulls Οι συμμετέχοντες θα βρεθούν σε Σικάγο και Νέα Υόρκη προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά μερικά από τα καλύτερα προπονητικά προγράμματα του κόσμου. Οι προπονητές που θα ταξιδέψουν θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στα... άδυτα των Chicago Bulls, Northwestern, DePaul, Brooklyn Nets και St. John's προκειμένου να παρακολουθήσουν τις προπονήσεις, να μιλήσουν με τους τεχνικούς των ομάδων, να δουν από κοντά τον τρόπο δουλειάς στο κορυφαίο επίπεδο και να διευρύνουν τους μορφωτικούς τους ορίζοντες.

brooklyn nets Για ακόμα μία χρονιά επικεφαλής της αποστολής θα είναι ο πολύπειρος Θόδωρος Ροδόπουλος, ενώ υπενθυμίζεται ότι πλέον οι συμμετέχοντες επιβαρύνονται οι ίδιοι με τα έξοδα τους, τα οποία είναι σαφώς χαμηλότερα, καθώς οι τιμές αφορούν σε γκρουπ.

Για δήλωση ενδιαφέροντος και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο γραφείο του ΣΕΠΚ στη Θεσσαλονίκη και στον κ. Παναγιώτη Νομικό (2310 489244).

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software