Δάγλας: "Λόγια στο γήπεδο"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

daglas Ο Αλέκος Δάγλας είναι επίσημα ο νέος προπονητής του Κορωπίου, αντικαθιστώντας τον Φώτη Καρακώστα. Μιλώντας στο Sepk.gr ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στην πρόκληση της συγκεκριμένης ομάδας. Δεν θέλησε να κάνει ηχηρές δηλώσεις, αλλά αντίθετα να υπογραμμίσει: "ότι θέλουμε να μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο. Καθημερινά, αλλά και κάθε Κυριακή".

Ο Αλέκος Δάγλας από το πρωί της Τετάρτης αναλαμβάνει χρέη προπονητή στο Κορωπί, που αγωνιζεται στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Επιστρέφει στο ανδρικό μπάσκετ μετά από ένα πολύ επιτυχημένο πέρασμα από το γυναικείο, με τον Πρωτέα Βούλας (κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος), αλλά και την Εθνική ομάδα Γυναικών.

Παράλληλα έχει μεγάλη εμπειρία και από τις εθνικές κατηγορίες έχοντας κοουτσάρει το Παγκράτι, τον Αρίωνα, τον Πανελευσινιακό και τον Ηλυσιακό.

Μιλώντας στο Sepk.gr τόνισε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Κορωπίου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Πρόκειται για μια ομάδα με πολύ καλή οργάνωση και εξαιρετικό υλικό και για μένα προσωπικά εκτός από μεγάλη πρόκληση, η έναρξη της συνεργασία αποτελεί και μεγάλη τιμή.

Πιστεύω πολύ στο ρόστερ της ομάδας, το οποίο είχε δουλέψει πολύ καλά ως τώρα, με έναν πολύ καλό προπονητή, τον κόουτς Καρακώστα. Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια, για αυτό δεν θα προβώ στις καθιερωμένες υποσχέσεις για επιτυχίες και νίκες. Θέλω μόνο να μιλήσουμε στο γήπεδο. Καθημερινά και κάθε Κυριακή".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software