Αγώνας φιλίας προς τιμήν του ΣΕΠΚ

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

mouratidis Αγώνα φιλίας έδωσαν την περασμένη Τρίτη η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α) Θεσσαλονίκης και ο Ηρακλής στο Ιβανόφειο, προς τιμήν του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης. Βραβεύτηκαν ο Ηρακλης, ο ΣΕΠΚ και οι Ροδόπουλος, Αλεξανδρής και Μουρατίδης.

"Το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό. Καταφέραμε να προάγουμε το αθλητικό ιδεώδες και την ευγενή άμιλλα. Να υπογραμμίσουμε την αξία του ομαδικού αθλητισμού και ταυτόχρονα να επιβραβεύσουμε τον θεσμό του προπονητή μέσα από το θεσμικό του όργανο που είναι ο ΣΕΠΚ" ανέφερε με γραπτό μήνυμα ο Υπουργός Δημοσίας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας.

Ο Υπουργός Μακεδονίας & Θράκης, Γιώργος Ορφανός, που παρακολούθησε τη φιλική αναμέτρηση υπογράμμισε ότι "το μήνυμα της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι ότι μπορούμε να ενώσουμε διαφορετικές δυνάμεις στην κατεύθυνση της στήριξης των κοινωνικών αγώνων και αναγκών".

Από τη μεριά του ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΠΚ, Παρασκευάς Μουρατίδης αφού ευχαρίστησε τους συνδιοργανωτές εκ μέρους του Συνδέσμου, δήλωσε ότι "για πρώτη φορά λαμβάνει χώρα τέτοιο γεγονός προς τιμήν του ΣΕΠΚ. Ο Σύνδεσμος θα συνεχίσει τον βασικό του στόχο, που είναι η άνοδος του επιπέδου των Ελλήνων Προπονητών, ούτως ώστε να προσφέρουν περισσότερα στο ελληνικό μπάσκετ".

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν ο ΓΣ Ηρακλής, μέσω του Προέδρου του, Σάκη Αποστολίδη. Την τιμή έκανε ο πρόεδρος του ΙΡΑ Θεσσαλονίκης, Βασίλης Γιαννακόπουλος, ως αναγνώριση της προσφοράς του ιστορικού σωματείου (σ.σ πρώτος πρωταθλητής στην ιστορία του θεσμού του πανελληνίου πρωταθλήματος το 1928) στο μπάσκετ. Ακόμη βραβεύτηκε ο ΣΕΠΚ, στο πρόσωπο του Παρασκευά Μουρατίδη, από τον Γιώργο Ορφανό, ενώ τιμήθηκαν ακόμη οι προπονητές Θόδωρος Ροδόπουλος (από τον Πρόεδρο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος ΙΡΑ, Ιωάννη Καραπατάκη), Βαγγέλης Αλεξανδρής (από τον Γενικό Γραμματέα ΙΡΑ Θεσσαλονίκης, Ιωάννη Πασχαλιά) και Παρασκευάς Μουρατίδης (από τον Αντιπρόεδρο του Ελληνικού Τμήματος ΙΡΑ, Χριστόδουλο Χριστοδουλή).

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software