Κάρτες προπονητή και απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

karta_proponiti Λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη των πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών, ο ΣΕΠΚ ανακοινώνει ότι οι κάρτες προπονητή για τη σεζόν 2013-2014 βρίσκονται προς διάθεση στα γραφεία του Συνδέσμου (Λ. Συγγρού 230), καλώντας παράλληλα τα μέλη να τις παραλάβουν πριν το πρώτο τζάμπολ. "Πράσινο" φως και για τους αποφοίτους των ΤΕΦΑΑ.

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη των πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών, ο ΣΕΠΚ ανακοινώνει ότι οι κάρτες προπονητή για τη σεζόν 2013-2014 βρίσκονται προς διάθεση στα γραφεία του Συνδέσμου (Λ. Συγγρού 230), καλώντας παράλληλα τα μέλη να τις παραλάβουν πριν το πρώτο τζάμπολ, προκειμένου να είναι νομότυποι σε ότι αφορά τους κανονισμούς πρωταθλήματος όλων των Ενώσεων (από α' κατηγορία και πάνω).

Να σημειωθεί ότι η κάθε ταυτότητα προπονητή έχει ισχύ για ένα χρόνο και με την επίδειξη της τα μέλη του ΣΕΠΚ μπορούν να παρακολουθούν δίχως κόστος αγώνες όλων των κατηγοριών.

Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι επικυρώθηκε μέσω ΦΕΚ η δυνατότητα των αποφοίτων των ΤΕΦΑΑ για να υποβολή των δικαιολογητικών στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για έναρξη ασκήσεων επαγγέλματος. Πρόκειται για το πρώτο βήμα προκειμένου οι απόφοιτοι των ΤΕΦΑΑ (με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση) να γίνουν μέλη του ΣΕΠΚ και να αποκτήσουν ταυτότητα προπόνητη.

 

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software