Ο Μαρκόπουλος στο "Λευκωσία 2012"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

soulis Με βασικό ομιλητή τον Σούλη Μαρκόπουλο διεξήχθη το Σεμινάριο Προπονητικής "Λευκωσία 2012" το Σαββατοκύριακο (16-17/6) υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έδωσε τρεις εξαιρετικές ομιλίες, ενώ ακόμη δίδαξαν οι Παναγιώτης Γιανναράς, Μάριος Αργυρού και Νίκος Λαμπρίας.

Πιο συγκεκριμένα, την αυλαία του "Λευκωσία 2012" άνοιξε ο Παναγιώτης Γιανναράς με την ομιλία του  "Ατομική προπόνηση περιφερειακού παίκτης", ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην «Άμυνα στα off-ball screens" . Ενδιάμεσα ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για την "Επιθετική τακτική με τη μπάλα στο low-post". Το απόγευμα του Σαββάτου, πήραν τη σκυτάλη δύο νεαροί συνάδελφοι: ο Νίκος Λαμπρίας, ο οποίος μίλησε για το "Scouting στην καλαθοσφαίριση" και ο Μάριος Αργυρού, που αναφέρθηκε στην "Αξιολόγηση παραμέτρων φυσικής κατάστασης και τεχνικής ικανότητας διεθνών καλαθοσφαιριστών U16".

Τη δεύτερη μέρα το Σεμινάριο άνοιξε και έκλεισε ο Σούλης Μαρκόπουλος, μιλώντας για "Αμυντικές συνεργασίες 3 παικτών" και για "Αμυντική τακτική με τη μπάλα στο low post" , ενώ ο Παναγιώτης Γιανναράς δίδαξε «Διάταξη Diamond: επιθετικές επιλογές"

Το Σεμινάριο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και το παρακολούθησαν πέρα των τριάντα προπονητών. Σημαντικό στοιχείο που αναδέιχθηκε μέσα από το Σεμινάριο, είναι το υψηλό επίπεδο των Κύπριων ομιλητών, οι οποίοι με τις παρουσιάσεις τους κερδισαν τις εντυπώσεις, δικαιώνοντας το Σύνδεσμο για την ευκαιρία που δίνει στους κύπριους συναδέλφους να διδάσκουν στα σεμινάρια του. Ο Σ.Π.Κ.Κ. ευχαριστεί τα μέλη του που έδωσαν το παρόν τους στο Σεμινάριο και τους διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια του για την καλύτερη επιμόρφωση του Κύπριου προπονητή.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software