Στο Ελσίνκι οΣφαιρόπουλος

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
sfairo Τους Έλληνες προπονητές στο εξωτερικό θα εκπροσωπήσει ακόμη μια φορά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος θα αποτελέσει τον βασικό ομιλητή στο Διεθνές Σεμινάριο που διοργανώνει η FIBA Europe στη Φινλανδία!

Ο πρώην προπονητής του Κολοσσού Ρόδου και νυν ασίσταντ κόουτς στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, θα δώσει τέσσερις ομιλίες στο διάστημα 15-17 Αυγούστου στο Ελσίνκι στα πλαίσια του προκριματικού αγώνα μεταξύ της Φινλανδίας και της Πορτογαλίας. Στο Σεμινάριο, στο οποίο αναμένεται να δώσουν το παρών πάνω από 80 προπονητές από διάφορα μέρη του κόσμου, θα μιλήσει κι ο ομοσπονδιακός τεχνικός στις "μικρές" εθνικές ομάδες της Αυστραλίας, Ντάμιεν Κότερ.


Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εκτός από την εμπειρία του στα Διεθνή Σεμινάρια του ΣΕΠΚ (το "νεαρών παικτών" στη Βέροια το 2008 και στο "Αθήνα 2011"), είχε πάρει μέρος στο αντίστοιχο της FIBA Europe στην Αυστρία τον Ιούνιο.

Στο Ελσίνκι θα μιλήσει για τον "σύγχρονο πλέι-μέικερ: τεχνική και τακτική προσέγγιση", την "πάσα κατά την διάρκεια του αγώνα: από την ατομική τεχνική στην ομαδική τακτική", τις "σωστές αποστάσεις και τις κατάλληλες γωνίες", καθώς και την "pick n roll άμυνα: φιλοσοφία και περιστροφές".

"Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για τους Έλληνες προπονητές, ότι πλέον ανοίγουν τους ορίζοντες τους, βγαίνουν προς τα έξω και έχουν τη δυνατότητα να διδάξουν τα βασικά του μπάσκετ σε άλλες χώρες. Αυτό δείχνει, εξάλλου, ότι οι Έλληνες προπονητές βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο και χαίρουν εκτίμησης στην Ευρώπη" δήλωσε χαρακτηριστικά στο Sepk.gr.


Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software