Αθλητικές Υποτροφίες από το ACS Athens

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

acs_01.jpg Το American Community Schools of Athens ανακοινώνει το πρωτοποριακό πρόγραμμα Ακαδημαϊκών-Αθλητικών Υποτροφιών "Hasib Sabbagh and Diana Tamari Sabbagh" για το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011 διάρκειας τριών ετών για αθλητές/αθλήτριες του μπάσκετ της Α' Λυκείου.

acs_02.jpg








Ακαδημαϊκές-Αθλητικές Υποτροφίες από το ACS Athens

Το American Community Schools of Athens (ACS Athens) ανακοινώνει το πρωτοποριακό πρόγραμμα Ακαδημαϊκών-Αθλητικών Υποτροφιών "Hasib Sabbagh and Diana Tamari Sabbagh" για το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011 διάρκειας τριών ετών για αθλητές/αθλήτριες του μπάσκετ της Α' Λυκείου.

Οι ακαδημαϊκές-αθλητικές υποτροφίες μπάσκετ του ACS Athens συμπεριλαμβάνουν πλήρη κάλυψη των διδάκτρων και θα δοθούν σε δύο αγόρια, στο όνομα του Hasib Sabbagh, και σε δύο κορίτσια, στο όνομα της Diana Tamari Sabbagh. Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές θα πρέπει να πληρούν συγκεκριμένα αθλητικά και ακαδημαϊκά κριτήρια.

Ο σκοπός αυτού του πρωτοποριακού για την Ελλάδα προγράμματος αθλητικών Υποτροφιών μπάσκετ είναι να προσφέρει ποιοτική αγγλόφωνη εκπαίδευση και να παρέχει τις προοπτικές απόκτησης αθλητικών υποτροφιών από Πανεπιστήμια στις ΗΠΑ.

Σε κάθε κάτοχο αθλητικής υποτροφίας από το ACS Athens θα δίνεται η δυνατότητα δωρεάν σπουδών για όσο ο μαθητής θα πληρεί τις αθλητικές και ακαδημαϊκές προϋποθέσεις για τις οποίες πήρε την υποτροφία.

Αιτήσεις για τις Ακαδημαϊκές-Αθλητικές Υποτροφίες μπάσκετ του ACS Athens γίνονται δεκτές μέχρι τις 30 Απριλίου 2010. Οι μαθητές/αθλητές που πληρούν τις προδιαγραφές εισαγωγής στο πρόγραμμα υποτροφιών θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση, ενώ όλοι οι αιτούντες θα υποβληθούν σε αθλητική δοκιμασία (tryout) μέσα στο Μάιο 2010 και θα συμμετέχουν σε συνέντευξη με τα μέλη της επιτροπής των υποτροφιών.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την κα. Άννυ Κωνσταντινίδη στο 210-6393-200 x401 ή με τον κ. Ιωάννη Παπαδάκη στο 210-6393-200 x263 ή στην ιστοσελίδα www.acs.gr.

Το ACS Athens είναι ίδρυμα διεθνούς ποιοτικής εκπαίδευσης με εμπειρία και παρουσία από το 1945 στην Ελλάδα για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου που λειτουργεί εξ ολοκλήρου στα πρότυπα του Διεθνούς Απολυτηρίου (Ιnternational Baccalaureate - IB). To ίδρυμα προσφέρει στους μαθητές του το Αμερικανικό απολυτήριο Λυκείου, που είναι πιστοποιημένο από το Middle States Association of Colleges and Schools των Η.Π.Α. Μαθητές της Β' & Γ' Λυκείου μπορούν επίσης να αποκτήσουν το Διεθνές Απολυτήριο (IB) ή μεμονωμένα certificates για μαθήματα ΙΒ.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software