Ουίλιαμς εναντίον Ίζο

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
williams_mikri.jpg Νορθ Καρολάινα εναντίον Μίσιγκαν Στέιτ. Ρόι Ουίλιαμς εναντίον Τομ Ίζο. Τα ξημερώματα της Τρίτης θα γίνει το τζάμπολ του τελικού του τουρνουά NCAA που θα αναδείξει την κορυφαία κολεγιακή ομάδα για το 2009. Διαβάστε τις δηλώσεις των δύο σπουδαίων προπονητών πριν το τελευταίο "μεγάλο χορό".
ncaa_williams.jpg Νορθ Καρολάινα εναντίον Μίσιγκαν Στέιτ. Ρόι Ουίλιαμς εναντίον Τομ Ίζο. Τα ξημερώματα της Τρίτης θα γίνει το τζάμπολ του τελικού του τουρνουά NCAA που θα αναδείξει την κορυφαία κολεγιακή ομάδα για το 2009.

"Αν νομίζατε ότι ήταν εύκολο, τότε δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάτε. Είναι κολεγιακό μπάσκετ. Δεν υπήρχε ούτε μια αήττητη ομάδα από το 1976 κι έχουν περάσει κάποιες πολύ πολύ καλές ομάδες. Φέτος υπάρχουν 10-12 ομάδες που θα μπορούσαν κάλλιστα να παίζουν στον τελικό" τόνισε ο Ρόι Ουίλιαμς, προπονητής των "Τάρχιλς" του Νορθ Καρολάινα.

"Αν παίξουν καλά και παίξουμε κι εμείς καλά θα χάσουμε. Έτσι το βλέπω. Εννοώ ότι δεν πρέπει να το βλέπουμε αρνητικά. Είναι η καλύτερη ομάδα στη χώρα και κέρδισαν αυτή τη θέση από την πορεία τους τον τελευταίο 1 1/2 χρόνο" σχολίασε ο Τομ Ίζο των "Σπάρτανς", που δεν ξεχνάει τη "βαριά" ήττα της ομάδας του με 98-63 στις 3 Δεκεμβρίου του 2008.

Το παιχνίδι έχει ιδιαίτερη σημασία για την πόλη του Μίσιγκαν, της πολιτείας που βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας με τα υψηλότερα ποσοστά ανεργίας. "Η πολιτεία κι η πόλη είναι πολύ σημαντική. Ο στόχος είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και ελπίζουμε οι επιπτώσεις να βοηθήσουν κάποιους ανθρώπους. Θα τους κάνουμε να χαμογελάσουν έστω και για λίγο" πρόσθεσε ο Ίζο.

Για το θέμα μίλησε κι ο Ρόι Ουίλιαμς που έκανε πλάκα λέγοντας: "Καταλαβαίνω τον σκοπό. Έχουμε όμως κι εμείς σκοπό: να κερδίσουμε τον τελικό και να πάρουμε τον τίτλο. Κι επειδή λένε ότι αν κερδίσει το Μίσιγκαν Στέιτ θα ικανοποιηθεί η οικονομία της χώρας, τότε λέω "ας μείνουμε φτωχοί για λίγες ημέρες ακόμη".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software