Επίσκεψη στο Χριστουδούλειο Ίδρυμα

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
sepk_exo.jpg Με την επίσκεψη στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα άνοιξε η εβδομάδα αγάπης στην οποία συμμετέχουν από κοινού ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαιρισης, ο ΠΣΑΚ, ο ΕΣΑΚΕ αλλά κι οι "Πελαργοί". Τον ΣΕΠΚ εκπροσώπησαν οι Ηλίας Ζούρος, Γιώργος Ζευγώλης και Θωμάς Νίκου, οι οποίοι μοίρασαν δώρα και έζησαν ξεχωριστές στιγμές στο Χαϊδάρι. 
christ.jpg

Με την επίσκεψη στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα άνοιξε η εβδομάδα αγάπης στην οποία συμμετέχουν από κοινού ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαιρισης, ο ΠΣΑΚ, ο ΕΣΑΚΕ αλλά κι οι "Πελαργοί".

Τον ΣΕΠΚ εκπροσώπησαν οι Ηλίας Ζούρος (μέλος του Δ.Σ), Γιώργος Ζευγώλης και Θωμάς Νίκου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης μοιράστηκαν δώρα και μια... ζεστή αγκαλιά, με την πρόεδρο του Ιδρύματος Βάσω Μανούσου να δηλώνει: "Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την ανιδιοτελή αγάπη που προσφέρετε επί σειρά ετών στο Ίδρυμα μας. Η χαρά των παιδιών είναι μεγάλη. Θέλω να πω και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλων των κοριτσιών μας και εύχομαι να συνεχιστεί αυτή η σχέση που έχουμε και στο μέλλον".

chris_zouros_megali.jpg

















Εκ μέρους των προπονητών μίλησε ο Ηλίας Ζούρος ο οποίος τόνισε: "Είναι χαρά μας που βρισκόμαστε εδώ. Θέλουμε να τονίσουμε ότι βρισκόμαστε στη διάθεση σας όχι μόνο τώρα τις εορταστικές αυτές ημέρες, αλλά καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου για να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε".

chris_zevgolis.jpg

















Τον ΠΣΑΚ εκπροσώπησαν οι Μανώλης Παπαμακάριος, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Κώστας Τσαρτσαρής, Γιώργος Καλαϊτζής, Άκης Καλλινικίδης, Παναγιώτης Ντουμάνης, Αλέξης Τόλιας, Θοδωρής Σιούτης, Χρήστος Δελληγιάννης, Αντώνης Μάντζαρης κι ο Κώστας Αλεξανδρίδης. Από τον ΕΣΑΚΕ έδωσε το παρών ο γενικός διευθυντής Γιώργος Κονδύλης, ενώ ο Γιάννης Γαλανόπουλος βρέθηκε στο Χαϊδάρι για λογαριασμό των "Πελαργών".

chris_papamakarios.jpg

















Η "εβδομάδα αγάπης" θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες στη Λάρισα, στις Σέρρες, στη Θεσσαλονίκη και στα Τρίκαλα.

*Για τους εκπροσώπους του Τύπου υπάρχουν φωτογραφίες στη διεύθυνση www.newsports.gr (Δελτία Τύπου)

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software