Το ελληνικό μπάσκετ μοίρασε αγάπη και δώρα

| Δελτία Τύπου

IMG 3551 Για 9η συνεχή χρονιά η οικογένεια του μπάσκετ βρέθηκε στο Χριστοδούλειο για να μοιράσει δώρα στα κορίτσια εν όψει των Άγιων Ημερών, αλλά κυρίως να εκδηλώσει την υποστήριξη και την συμπαράσταση του στο σπουδαίο έργο που επιτελεί το Ίδρυμα.

IMG 3551 Για 9η συνεχή χρονιά η οικογένεια του μπάσκετ βρέθηκε στο Χριστοδούλειο για να μοιράσει δώρα στα κορίτσια εν όψει των Άγιων Ημερών, αλλά κυρίως να εκδηλώσει την υποστήριξη και την συμπαράσταση του στο σπουδαίο έργο που επιτελεί το Ίδρυμα.
Ο πρόεδρος του Χριστοδούλειου Ιδρύματος, Γιώργος Χριστοφοράκης, υποδέχθηκε τις αντιπροσωπείες του ΕΣΑΚΕ (Γιάννης Ψαράκης, γενικός γραμματέας, Γιώργος Κονδύλης, γενικός διευθυντής), ΣΕΠΚ (Παναγιώτης Γιαννάκης, πρόεδρος, Σωκράτης Ηλιάδης, ταμίας, Θόδωρος Μπολάτογλου), ΠΣΑΚ (Γιάννης Καλαμπόκης, πρόεδρος, Μανώλης Παπαμακάριος, Α' αντιπρόεδρος, Κώστας Αλεξανδρίδης, γενικός διευθυντής, καθώς και τα μέλη Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Μάριος Μπατής, Σωτήρης Κατούφας, Κώστας Μαχαίρας, Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς, Γιάννης Μολφέτας, Δημήτρης Κακλαμάνακης και Γιάννης Αναγνωστάκης) και του μεγάλου χορηγού της BasketLeague, STOIXIMAN.GR (Γιάννης Σπανουδάκης, μέλος του Δ.Σ., Πάνος Κωνσταντόπουλος, διευθυντής επικοινωνίας και μάρκετινγκ, Κώστας Γαλανόπουλος, διευθυντής χορηγιών).
«Θέλω να ευχαριστήσω που για ένατη χρονιά ο ΕΣΑΚΕ, ο ΣΕΠΚ, ο ΠΣΑΚ και η STOIXIMAN.GR είναι μαζί μας», ήταν το καλωσόρισμα του κ. Χριστοφοράκη, ο οποίος επισήμανε: «Στην γενική παρακμή και κατάρρευση, είμαστε υπερήφανοι για το μπάσκετ, όχι μόνο γιατί οι ομάδες διακρίνονται στην Ευρώπη, αλλά και διότι κάνουμε εξαγωγή παικτών και προπονητών. Εγώ νιώθω υπερήφανος γιατί αγαπώ το μπάσκετ και το παρακολουθώ. Θέλω να ξέρετε πως ό,τι κάνετε δεν πάει χαμένο. Το Ίδρυμα βρίσκεται φέτος σε καλύτερη κατάσταση από πέρυσι. Δύο κοπέλες πέρασαν στο πανεπιστήμιο πέρυσι και μάλιστα η Σοφία έπιασε στην ιατρική. Πλέον έχουμε πολλές φοιτήτριες και γενικά έχουν καλές επιδόσεις. Θέλουμε την βοήθεια και την συνδρομή σας γιατί ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει το ίδρυμα. Είναι μεγάλη τιμή για μας η επίσκεψη σας και θέλω να ευχαριστήσω τον Μάνο Παπαμακάριο, που άρχισε πριν από εννέα χρόνια τις επισκέψεις της οικογένειας του μπάσκετ στο Ίδρυμα».
Ο Γιάννης Σπανουδάκης έδωσε συγχαρητήρια στο Ίδρυμα για την καταπληκτική δουλειά που κάνει. «Εύχομαι καλή επιτυχία στο εξαιρετικό έργο σας και θα είμαστε πάντα δίπλα σας», τόνισε ο κ. Σπανουδάκης.
Ο Γιάννης Ψαράκης επισήμανε: «Κύριε πρόεδρε όταν μας υποδεχθήκατε στον χώρο του Ιδρύματος μάς είπατε ότι αυτά που παίρνετε από τα παιδιά, το χαμόγελο τους, η αγκαλιά τους, είναι πολύ περισσότερα από όσα τους δίνετε. Σε αυτό θέλω να σταθώ και εγώ, αν και είχα προετοιμάσει άλλα να πω. Στην σημερινή επίσκεψη μας, έστω και ένα χαμόγελο από τα κορίτσια μας αρκεί».
«Τα λόγια είναι περιττά για το έργο που επιτελεί το Χριστοδούλειο Ίδρυμα», σημείωσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης και υπογράμμισε: «Είναι μεγάλη χαρά για μας ότι βρισκόμαστε εδώ για να συμπαρασταθούμε στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα. Το έργο που προσφέρετε στα παιδιά είναι η μεγαλύτερη υποθήκη για το μέλλον της πατρίδας μας και του κόσμου όλου. Εμείς στο μπάσκετ έχουμε ιδιαίτερη σχέση με τα παιδιά, γιατί τα μαθαίνουμε να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες της ζωής και να κυνηγάνε τα όνειρα τους. Εύχομαι να σας μιμηθούν και άλλοι συμπολίτες μας. Το μπάσκετ θα είναι πάντα δίπλα σας και ελπίζουμε περισσότερος κόσμος να βρίσκεται του χρόνου εδώ και να αναγνωρίσει την προσφορά σας».
«Πριν από εννέα χρόνια ο Μανώλης Παπαμακάριος πήρε την σπουδαία πρωτοβουλία να επισκεφθούμε το Χριστοδούλειο Ίδρυμα», είπε ο Γιάννης Καλαμπόκης και επισήμανε: «Στο ημερολόγιο της συνείδησης μας η επίσκεψη εδώ έχει σημειωθεί ως πολύ σημαντική. Όλη η οικογένεια του μπάσκετ είναι εδώ για να επικοινωνήσει την λειτουργία του Ιδρύματος. Ο δικός μας στόχος δεν περιορίζεται στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, αλλά περιλαμβάνει και το κοινωνικό έργο. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι μια επίσκεψη και να προσφέρουμε κάποια συμβολικά δώρα. Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν ακούω ότι τα παιδιά προοδεύουν. Θέλουμε να ενισχύουμε το Ίδρυμα σε όλη την διάρκεια της χρονιάς. Είμαστε χαρούμενοι για την πρόοδο των παιδιών».
Η κ. Ελένη Θερμού, μέλος του δημοτικού συμβολίου Χαϊδαρίου και του διοικητικού συμβουλίου του Χριστοδούλειου Ιδρύματος τόνισε: «Είναι μεγάλη τιμή η παρουσία εδώ της οικογένειας του μπάσκετ. Το έργο που επιτελεί το Ίδρυμα πρέπει να υποστηρίζεται από το κράτος».
Ο Μανώλης Παπαμακάριος δήλωσε: «Πολύ χαρούμενος που συνεχίζεται από την οικογένεια του μπάσκετ η πρωτοβουλία που ξεκίνησε πριν από εννέα χρόνια, με την προσθήκη ενός σημαντικού μέλους της, της STOIXIMAN.GR. Με την σημερινή επίσκεψη θέλουμε να δείξουμε έμπρακτα την συμπαράσταση μας, η οποία δεν περιορίζεται στις ημέρες των Χριστουγέννων. Στο παρελθόν κορίτσια του Ιδρύματος έχουν φιλοξενηθεί με μεγάλη χαρά σε AllStarGame. Καλό κουράγιο, θα είμαστε πάντα δίπλα σας».

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ

IMG 3532

 

IMG 3540

IMG 3565

IMG 3526

 

 

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software