Σταϊκόπουλος: "Νέο πρωτάθλημα για μας"

| Δελτία Τύπου

staikopoulos Ο Ζωγράφου πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑ Ανδρών επικρατώντας του Σπόρτιγκ στα Πατήσια. Ο προπονητής της ομάδας, Στέλιος Σταϊκόπουλος, μίλησε στο Sepk.gr για το αποτέλεσμα και το... νέο πρωτάθλημα που έχει ξεκινήσει για τους "κυανόλευκους" μετά τα Χριστούγεννα.

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε πλήρης για πρώτη φορά μετά από αρκετά παιχνίδια" ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή του Ζωγράφου που πρόσθεσε: "Όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο γήπεδο είναι αυτό του Σπόρτιγκ. Ο αντίπαλος μας έκανε καλό παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει καλά. Η δική μας νίκη λογικά θα είναι μια κακή παρένθεση για αυτούς".

Και συνέχισε: "Βλέπουμε από την προπόνηση τον τελευταίο καιρό ότι μετά τη φυγή των δύο παικτών (σ.σ Βρύνα και Πλατή) η ομάδα δουλεύει καλύτερα και αποκτά προσωπικότητα. Για να είμαι ειλικρινής το περίμενα ότι κάποια στιγμή θα γίνει αυτό. Έχουμε δείξει εμπιστοσύνη σε κάποια νέα παιδιά, που έχουν αρπάξει την ευκαιρία, ενώ παράλληλα ελπίζουμε στη βελτίωση των πιο έμπειρων παικτών μας".

Για να καταλήξει: "μετά την αποχώρηση των δύο παικτών σαν να ξεκίνησε ένα καινούργιο πρωτάθλημα για μας μετά τα Χριστούγεννα. Και πλέον θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα, θα κυνηγήσουμε ως το τέλος τα πλέι-οφ και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software