Ο ΣΕΠΚ τίμησε τον Φραγκίσκο Αλβέρτη

| Eκδηλώσεις
kalafas_alvertis_mikri.jpg Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, όπου διεξήχθη το φιλικό προς τιμήν του Φραγκίσκου Αλβέρτη. Ο γενικός γραμματέας Θόδωρος Μπολάτογλου κι ο αντιπρόεδρος Γιώργος Καλαφατάκης τίμησαν τον αρχηγό του Παναθηναϊκού για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό.
kalafas_alvertis_megali.jpg Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, όπου διεξήχθη το φιλικό προς τιμήν του Φραγκίσκου Αλβέρτη. Ο γενικός γραμματέας Θόδωρος Μπολάτογλου κι ο αντιπρόεδρος Γιώργος Καλαφατάκης τίμησαν τον αρχηγό του Παναθηναϊκού για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό.

Την πλακέτα για την "πολυετή και πολύτιμη προσφορά του" παρέδωσε ο Γιώργος Καλαφατάκης, εκπροσωπώντας τους Έλληνες προπονητές, που κέρδισαν κι αυτοί από την παρουσία ενός παίκτη σαν τον Φραγκίσκο Αλβέρτη.

Τον "Φράνκι" βράβευσαν και πολλοί άλλοι φορείς του μπάσκετ κατά τη διάρκεια του εορταστικού φιλικού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (82-69), στο οποίο έγινε κι η ανάρτιση της φανέλας με το Νο4 (σ.σ αποσύρεται από τη 12άδα του Παναθηναϊκού) στον "ουρανό" του ΟΑΚΑ.

"Σας ευχαριστώ όλους. Αν μπορούσα να ξαναρχίσω από την αρχή θα το έκανα ευχαρίστως μόνο και μόνο για να σας ευχαριστήσω για όσα κάνατε" ήταν το μήνυμα του Αλβέρτη προς τον κόσμο, για να καταλήξει: "και να θυμάστε... στις χαρές και στις λύπες μαζί".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software