Ελληνική παροικία

pistiolis Έντονο ελληνικό χρώμα θα έχει την προσεχή σεζόν η Μόσχα, καθώς μετά τον Δημήτρη Ιτούδη που ανέλαβε τις τύχες της ΤΣΣΚΑ στην ρωσική πρωτεύουσα θα κατοικοεδρεύει κι ο Ανδρέας Πιστιόλης, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα πλέον πως θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Ιτούδη.

pistiolis-itoudis 2 Έντονο ελληνικό χρώμα θα έχει την προσεχή σεζόν η Μόσχα, καθώς μετά τον Δημήτρη Ιτούδη που ανέλαβε τις τύχες της ΤΣΣΚΑ στην ρωσική πρωτεύουσα θα κατοικοεδρεύει κι ο Ανδρέας Πιστιόλης, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα πλέον πως θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Ιτούδη.

Οι δύο Έλληνες προπονητές γνωρίζονται πολύ καλά κι υπάρχει μεγάλη εκτίμηση μεταξύ τους, καθώς συνεργάστηκαν για επτά χρόνια στον Παναθηναϊκό, όντας αμφότεροι στο πλευρό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ η συνεργασία τους συνεχίστηκε και πέρσι όταν βρέθηκαν μαζί στην Μπάνβιτ.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΤΣΣΚΑ ο Δημήτρης Ιτούδης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχουμε συνεργαστεί για επτά χρόνια και ήταν επιλογή μου στο προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού, όπου βρήκε κοινό κώδικα επικοινωνίας με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Αρχικά προοριζόταν για να βοηθά τους παίκτες με ατομικές προπονήσεις, αλλά με σκληρή δουλειά και χάρη στις ικανότητες που έδειξε στην ανάλυση, απέκτησε μεγαλύτερο ρόλο. Γνωρίζει το στυλ και τη φιλοσοφία μου, είχαμε μια πολύ καλή χρονιά στην Μπάνβιτ και χαίρομαι που θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε».

Ο Ανδρέας Πιστιόλης από την πλευρά του τόνισε: «Είναι τιμή και προνόμιο γα μένα να αποτελώ μέλος μια τόσο μεγάλης ομάδας όπως η ΤΣΣΚΑ και να είμαι στο πλευρό του κόουτς Ιτούδη. Θα δουλέψω σκληρά έχοντας ένα σκοπό στο μυαλό μου, να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει».

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software