Ακάθεκτοι πρωτοπόροι

| Έλληνες του Εξωτερικού
dikaioulakos_tetragoni Με απολογισμό τριών νικών και μίας ήττας ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο για τους Έλληνες προπονητές. Δημήτρης Ιτούδης και Δημήτρης Γαλάνης συνεχίζουν να βρίσκονται μόνοι πρώτοι στα πρωταθλήματα Τουρκίας και Βουλγαρίας. Μεγάλη σε έκταση νίκη πέτυχε η Ναντέζντα του Τζώρτη Δικαιουλάκου, ενώ η Γκαλάτι του Σάκη Παραλίκα δεν τα κατάφερε απέναντι στην αήττητη ICIM Arad. dikaioulakos_tetragoni Με απολογισμό τριών νικών και μίας ήττας ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο για τους Έλληνες προπονητές. Δημήτρης Ιτούδης και Δημήτρης Γαλάνης συνεχίζουν να βρίσκονται μόνοι πρώτοι στα πρωταθλήματα Τουρκίας και Βουλγαρίας. Μεγάλη σε έκταση νίκη πέτυχε η Ναντέζντα του Τζώρτη Δικαιουλάκου, ενώ η Γκαλάτι του Σάκη Παραλίκα δεν τα κατάφερε απέναντι στην αήττητη ICIM Arad.

Έπειτα από 11 αγωνιστικές η Μπάνβιτ του Δημήτρη Ιτούδη και του συνεργάτη του Ανδρέα Πιστιόλη συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στην TBL. Η ομάδα από τη Μπαντίρμα μετέτρεψε σε υγιεινό περίπατο την αναμέτρηση με την Άνκαρα κερδίζοντας με 95-71 έχοντας πρώτους σκόρερ τον Κιθ Σίμονς (24π.) και τον Κλέμεν Πρέπελιτς (18π.).
Η μέχρι πρότινος δεύτερη Τσέρνο Μόρε δεν μπόρεσε να βάλει φρένο στην ασταμάτητη Λουκόιλ Ακαντεμίκ του Δημήτρη Γαλάνη που επικράτησε με το επιβλητικό 91-75 και διατηρήθηκε μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα.
Με το ευρύ 78-59 νίκησε η Ναντέζντα την Ενισέι στην 9η στροφή του γυναικείου ρωσικού πρωταθλήματος. Οι παίκτριες του Τζώρτζη Δικαιουλάκου βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα ισοβαθμώντας με την Σπαρτάκ και την Ντιναμό.
Απροσπέλαστο εμπόδιο αποδείχτηκε η αήττητη και πρωτοπόρος ICIM Arad για την Γκαλάτι. Η ομάδα του Σάκη Παραλίκα ηττήθηκε με 101-63 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του γυναικείου ρουμανικού πρωταθλήματος και με ρεκόρ 6-7 βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software