Υψηλού επιπέδου Σεμινάριο

| Δελτία Τύπου

------------------ -------- 2

Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε το πρώτο τοπικό Σεμινάριο του ΣΕΠΚ για το 2016, το οποίο διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο που πέρασε στο Άστρος Κυνουρίας. Οι εξαιρετικές ομιλίες, η εντυπωσιακή προσέλευση των προπονητών της περιοχής αλλά και οι απορίες που διατυπώθηκαν αποτελώντας μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για μπασκετική συζήτηση καθιστούν απόλυτα πετυχημένο το Σεμινάριο.

------------------ -------- 2 Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε το πρώτο τοπικό Σεμινάριο του ΣΕΠΚ για το 2016, το οποίο διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο που πέρασε στο Άστρος Κυνουρίας. Οι εξαιρετικές ομιλίες, η εντυπωσιακή προσέλευση των προπονητών της περιοχής αλλά και οι απορίες που διατυπώθηκαν αποτελώντας μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για μπασκετική συζήτηση καθιστούν απόλυτα πετυχημένο το Σεμινάριο.

Οι ομιλητές ήταν οι Γιώργος Καλαφατάκης, Θόδωρος Μπολάτογλου και Θανάσης Παπαχατζής.

Ο Γιώργος Καλαφατάκης μίλησε για την "ατομική προπόνηση ψηλών παικτών" και τη "διδασκαλία της πάσας και του σουτ". Ο κόουτς Μπολάτογλου ανέλυσε την "motion offense", ενώ οι ομιλίες του κόουτς Παπαχατζή αφορούσαν την "ατομική επίθεση με πρόσωπο στο καλάθι" και το "defensive transition".

Αυτό που έκανε το Σεμινάριο τόσο ξεχωριστό είναι η εξειδίκευση και η ανάλυση που υπήρξε πάνω σε προπονητικά ζητήματα που αφορούν τις μικρές ηλικίες. Το παρών έδωσαν πάνω από 40 προπονητές από την ευρύτερη περιοχή του Άστρους Κυνουρίας κάτι που αποδεικνύει ότι η επαρχία διψάει για τη γνώση και την επιμόρφωση.

Ο Σύνδεσμος επιθυμεί να ευχαριστήσει τη διοίκηση του Πήγασου ΑΟ Θυρέας για την άριστη φιλοξενία του αλλά και τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλε προκειμένου όλα να είναι οργανωμένα στην εντέλεια.

DSCF0276

kalafatakis

DSCF0307

------------------ --------

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software