Απόλυτα επιτυχημένος ο Παραλίκας

paralikas Η πρώτη σεζόν ως head coach ομάδας του εξωτερικού στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ο Σάκης Παραλίκας ολοκλήρωσε το ρουμανικό πρωτάθλημα γυναικών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς ο στόχος της παραμονής της νεοφώτιστης Γκαλάτι επιτεύχθηκε εύκολα, ενώ για μία νίκη δεν κατάφερε να μπει στα πλέι οφ. paralikas Η πρώτη σεζόν ως head coach ομάδας του εξωτερικού στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ο Σάκης Παραλίκας ολοκλήρωσε το ρουμανικό πρωτάθλημα γυναικών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς ο στόχος της παραμονής της νεοφώτιστης Γκαλάτι επιτεύχθηκε εύκολα, ενώ για μία νίκη δεν κατάφερε να μπει στα πλέι οφ. Με νίκη συνέχισε και η Μπάνβιτ του Ιτούδη, ενώ σήμερα αγωνίζεται η Ναντέζντα του Δικαιουλάκου κι αύριο η Εφές (Αγγέλου) κι η Τσάμπβιλ (Κετσελίδης).
galati_paralikas
Το περασμένο καλοκαίρι δέχτηκε την πρόκληση να παραμείνει στο γυναικείο ρουμανικό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά ως head coach. Η νεοφώτιστη στην πρώτη κατηγορία, Γκαλάτι, πίστεψε στις δυνατότητες του Σάκη Παραλίκα, κι αυτό με σκληρή δουλειά κι επιμονή κατάφερε να δικαιώσει όσους τον εμπιστεύτηκαν. Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε με την Γκαλάτι να βρίσκεται στην 9η θέση με ρεκόρ 10-16 και να εξασφαλίζει άνετα την παραμονή, που ήταν και ο μεγάλος της στόχος. Η ομάδα του Έλληνα τεχνικού απείχε μάλιστα μόλις μία νίκη από την υπέρβαση της εισόδου στα πλέι οφ. Το σίγουρο είναι ότι ο κόουτς Παραλίκας κατάφερε να φέρει εις πέρας την αποστολή του και πλέον μπορεί ήρεμος να κοιτάξει την επόμενη ημέρα της καριέρας του, η οποία ανοίγεται ευοίωνα.
Αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο είχε και η Μπάνβιτ, η οποία στάθηκε στο ύψος της και "απέδρασε" από την έδρα της Τραμπζοσπόρ. Σε ένα αγχωτικό παιχνίδι η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη επικράτησε με 86-85 κι έτσι έφτασε τις 23 νίκες στο τουρκικό πρωτάθλημα. Η ομάδα της Μπαντίρμα συνεχίζει να ηγείται στον βαθμολογικό πίνακα έχοντας απόσταση 4 ηττών από την δεύτερη Φενέρμπαχτσε. Με δύο νίκες στις 6 αγωνιστικές που απομένουν, θα κλειδώσει και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software