Επιτυχημένο Σεμινάριο στη Σύρο

| Δελτία Τύπου
vravefsi Υψηλού επιπέδου ομιλίες και προπονητές με όρεξη να μάθουν ακόμα και την πιο μικρή λεπτομέρεια συνέθεσαν το παζλ του Τοπικού Σεμιναρίου που έγινε το Σαββατοκύριακο στη Σύρο και διοργανώθηκε από τον ΣΕΠΚ, την τοπική Ένωση της ΕΣΚΚ και τον Άρη Σύρου. Οι ομιλητές Γιάννης Χρυσανθόπουλος, Γιώργος Κετσελίδης και Δημήτρης Κουστένης εκτός από τις ομιλίες τους δεν αρνήθηκαν να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις που τους τέθηκαν. vravefsi Υψηλού επιπέδου ομιλίες και προπονητές με όρεξη να μάθουν ακόμα και την πιο μικρή λεπτομέρεια συνέθεσαν το παζλ του Τοπικού Σεμιναρίου που έγινε το Σαββατοκύριακο στη Σύρο και διοργανώθηκε από τον ΣΕΠΚ, την τοπική Ένωση της ΕΣΚΚ και τον Άρη Σύρου. Οι ομιλητές Γιάννης Χρυσανθόπουλος, Γιώργος Κετσελίδης και Δημήτρης Κουστένης εκτός από τις ομιλίες τους δεν αρνήθηκαν να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις που τους τέθηκαν.

Στο κλειστό γυμναστήριο "Δ. Βικέλας" ο Γιάννης Χρυσανθόπουλος μίλησε  για "ατομική άμυνα" παρουσιάζοντας ένα πλούσιο ασκησιολόγιο. Ο νταμπλούχος Γεωργίας, Γιώργος Κετσελίδης, ανέλυσε "ασκήσεις ballhandling" και "προγραμματισμού ημερήσιας προπόνησης αγωνιστικών τμημάτων", ενώ τέλος, ο Δημήτρης Κουστένης που πέρσι ηγούνταν τεχνικά του Περιστερίου, μίλησε για "βελτίωση ατομικής τεχνικής παικτών" και "επιθετικές συνεργασίες 2&3 παικτών (spacing)".

Ο Γιώργος Κετσελίδης μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για τις εντυπώσεις του από το πρώτο Σεμινάριο που βρέθηκε ως ομιλητής.

oloi_me_spalding Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για το Τοπικό Σεμινάριο της Σύρου
"Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον ΣΕΠΚ που με εμπιστεύθηκε και μου έκανε την τιμή να συμμετάσχω στα επιμορφωτικά σεμινάρια που διοργανώνει σε όλη την Ελλάδα. Ελπίζω να ανταποκρίθηκα στο ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο που έχουν όλοι οι υπόλοιποι ομιλητές που συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία επιμόρφωσης των προπονητών που εργάζονται με ιδιαίτερο ζήλο και αγάπη σε όλη την Ελλάδα".

Για την παραμονή στο όμορφο νησί της Σύρου
Επίσης ένα ευχαριστώ στον πρόεδρο του Άρη Σύρου Λώρη Σαλάχα, για την προσπάθεια που κάνει, αλλά και για τη φιλοξενία που μας επιφύλαξε μαζί με τους προπονητές Αντώνη Βαρθαλίτη και Λευτέρη Λαζαρίνο ο πρόεδρος μαζί με τους δύο προπονητές προσπάθησαν να μη μας λείψει τίποτε αυτό το διήμερο.

ketse_didaskei Για τα πράγματα που του έκαναν εντύπωση
"Άκουσα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι προπονητές αυτών των περιοχών και με ποιο τρόπο τις ξεπερνούν. Παρά τις δυσκολίες προσπαθούν να προσφέρουν ποιότητα στη προπόνηση
των αθλητών τους και γι' αυτό είμαι πεπεισμένος ότι οι προπονητές από άκρη σε άκρη σε όλη  την Ελλάδα θα συνεχίσουν το παραγωγικό τους έργο παρά τα όποιου είδους προβλήματα. Με αυτά που άκουσα και βλέποντας το ζήλο που έχουν σιγουρεύτηκα ότι δε θα σταματήσει ποτέ η Ελλάδα
να πρωταγωνιστεί στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο μπάσκετ στηριζόμενη στους πολύ καλούς Έλληνες παίκτες".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software