Απάντηση του ΣΕΠΚ

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Sepk logo Με αφορμή το δημοσίευμα της ιστοσελίδας eBasket.gr το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης προχωρά στις παρακάτω διευκρινίσεις προς αποκατάσταση της αλήθειας.

 

- Ο Σύνδεσμος μας δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία, αθλητικού ή οποιουδήποτε άλλου φορέα. Το ίδιο ισχύει και για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, που ουδέποτε έχουν χρησιμοποιήσει τον θεσμικό τους ρόλο για να εμπλακούν με οποιονδήποτε τρόπο σε τέτοιες διαδικασίες.
 
- Προπονητές που έχουν διατελέσει μέλη του ΣΕΠΚ, αιτήθηκαν προ ημερών βεβαίωση της παρούσας κατάστασης τους (διεγραμμένοι, ενεργοί, μη ενεργοί). Το γραφείο μας που εδρεύει στην Αθήνα, βεβαίωσε τον καθένα για την σχέση τους με τον Σύνδεσμο. Ο ΣΕΠΚ δεν διέγραψε κάποιο μέλος του και το μόνο που έπραξε ήταν να ενημερώσει ποιοι είναι διεγραμένοι, ποιοι ενεργοί και ποιοι μη ενεργοί, όπως οφείλει να κάνει σε τέτοιες περιπτώσεις ύστερα από προσωπικό αίτημα, ή από επίσημο αίτημα συνεργαζόμενου φορέα. Εξάλλου από καταβολής του ο ΣΕΠΚ επιθυμεί την αγαστή συνεργασία με όλους τους φορείς και το πράττει ενεργώντας πάνω από πρόσωπα με μοναδικό στόχο την πρόοδο του αθλήματος.
 
- Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες προπονητές. Δεν υφίσταται, λοιπόν, ούτε ΣΕΠΚ Θεσσαλονίκης, ούτε ΣΕΠΚ Αθήνας. Υπάρχει μόνο ένας ΣΕΠΚ. Στον οποίο μάλιστα, κατά το καταστατικό, καθήκοντα Αντιπροέδρου εκτελεί μέλος από τη Θεσσαλονίκη. Την περίοδο αυτή το ρόλο του Αντιπροέδρου έχει αναλάβει ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια το ποιόν, τον χαρακτήρα και το ήθος του. Πέρα από τις αγωνιστικές του επιτυχίες και την μακρά διαδρομή του, δεν έχει δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα. Αντίθετα με τη συμπεριφορά του αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους συναδέλφους.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software