Άνοιξε την αυλαία του το "Αθήνα 2011"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Sepk_logo Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πρώτη μέρα του διεθνούς σεμιναρίου του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης «Αθήνα 2011».

Sepk_logo Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πρώτη μέρα του διεθνούς σεμιναρίου του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης «Αθήνα 2011». Στο κλειστό της Δάφνης έδωσαν το «παρών» αρκετοί προπονητές (περίπου 300), που έγιναν με μεγάλη τους ικανοποίηση ακροατές των ομιλητών του σεμιναρίου.

Την αρχή έκανε ο προπονητής της Καβάλας και μέλος του τεχνικού τιμ της Εθνικής μας ομάδας, Δημήτρης Πρίφτης, που αναφέρθηκε στην αμυντική τακτική στο PICK N' ROLL & ΣΤΟ CLOSE OUT.

Ακολούθως πήρε τη σκυτάλη ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης Γιώργος Βαβέτσης που μίλησε για τους μύθους και τις αλήθειες στην προπόνηση με αντιστάσεις, κάνοντας και την χρήση προτζέκτορα, ώστε να γίνουν πιο παραστατικά τα λεγόμενά του.

Επόμενος που πήρε το λόγο ήταν ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Ηλίας Ζούρος, ο οποίος βρίσκεται παράλληλα στον πάγκο της Ζαλγκίρις, παραθέτοντας μία άκρως ενδιαφέρουσα ομιλία για τα DEFENSIVE DRILLS.

Τον επίλογο της σημερινής ημέρας έγραψε ο Ισπανός Αΐτο Ρενέσες, ο οποίος φρόντισε να μεταλαμπαδεύσει στους παρευρισκομένους τις πλούσιες εμπειρίες του αναφορικά με το επιθετικό transition. Το «Αθήνα 2011» θα συνεχιστεί και στο επόμενο διήμερο, κλείνοντας την αυλαία του την προσεχή Κυριακή 3 Ιουλίου.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software