Οι ομιλητές του "Αθήνα 2011"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

4ada_coach Ο ΣΕΠΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα ονόματα των ομιλητών του  Διεθνούς Σεμιναρίου "Αθήνα 2011" που θα διοργανωθεί στις 1-3 Ιουλίου. Εκτός από τον Αΐτο Ρενέσες, στο σεμινάριο θα διδάξουν οι Ηλίας Ζούρος, Γιώργος Μπαρτζώκας, Γιάννης Σφαιρόπουλος και Δημήτρης Πρίφτης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός και νταμπλούχος Λιθουανίας με τη Ζαλγκίρις Κάουνας θα μιλήσει για τρίτη φορά σε Σεμινάριο του ΣΕΠΚ, καθώς είχαν προηγηθεί οι εμπειρίες από το 2007 και το 2010.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκα, που έχει επιδείξει σπουδαίο έργο τα τελευταία χρόνια στην Α1 (Ολύμπια, Μαρούσι, Πανιώνιος), αλλά και στην Ευρωλίγκα (Μαρούσι), είναι ομιλητής για πρώτη φορά σε Διεθνές Σεμιναρίο, αν και πριν από δύο χρόνια είχε κερδίσει τις εντυπώσεις στο Τοπικό Σεμινάριο των Τρικάλων.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, που ολοκλήρωσε την τρίτη του χρονιά ως πρώτος προπονητής στην Α1 (Κολοσσός Ρόδου), θα μεταδώσει τις εμπειρίες του από την Εθνική ομάδα (συνεργάτης του Γιόνας Καζλάουσκας την προηγούμενη διετία), αλλά και από κορυφαίες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός) για δεύτερη φορά σε Διεθνές Σεμινάριο, καθώς είχαν προηγηθεί οι πολύ καλές ομιλίες του στο Σεμινάριο Νεαρών Παικτών στη Βέροια (2008).

Τέλος ο Δημήτρης Πρίφτης, που έκανε μια εξαιρετική "ρούκι" χρονιά στην Καβάλα, έχει πάρει μέρος σε ουκ ολίγα τοπικά σεμινάρια τα τελευταία χρόνια. Φέτος θα έχει τη δυνατότητα να μεταδώσει τις γνώσεις, τις ιδέες και τα βιώματα του από τους πάγκους ιστορικών ομάδων (ΑΕΚ, Άρης), αλλά και της Εθνικής ομάδας και σε ένα Διεθνές Σεμινάριο.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software